Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Τι παίζει με Τατούλη-Λιάνη;

Βλέπετε και εσείς να υπάρχει ταυτόχρονα από τον Λιάνη και τον Τατούλη ένας αγώνας για να φανούν ως οι "αδιάφθοροι"; Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η αγάπη για την πολυπολιτισμικότητα αν δεν κάνω λάθος. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν και οι δύο να φανούν οι μαχητές υπέρ της διαφάνειας, της αλήθειας, της καταπολέμησης της διαφθοράς κλπ. Προσπαθούν και οι δυο να ανέβουν τα σκαλιά της ιεραρχίας στο κόμμα τους, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό.

Όπως γράφει το skinious.blogspot.com "Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ, στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου με τίτλο : "Το Τέλος του Κοινωνικού Κράτους; Αριστερά και Συνδικάτα μπροστά στην απορρύθμιση". Ο συγγραφέας εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της κοινωνίας, το δημογραφικό, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό, καταγγέλοντας τη Νεοιφιλελεύθερη πολιτική της Παγκοσμιοποίησης.". Βεβαίως εξέφρασε όπως διαβάζουμε την αντίθεσή του στις απόψεις αυτές του βιβλίου, υπερασπιζόμενος με σθένος τα καλά της παγκοσμιοποίησης. Είναι ο ίδιος Τατούλης που τελευταία έχει αρχίσει να "κάνει νερά" στη συμπεριφορά του προς της κυβέρνηση. Τα κατορθώματά του έχουν κάνει τα ΜΜΕ να τον εμφανίζουν συνεχώς, πιο συχνά και από τον πρωθυπουργό! Θέλει να φανεί ο αδιάφθορος της υπόθεσης, ο τίμιος, και βρήκε την ευκαιρία να το κάνει - όπως και στο παρελθόν - με αφορμή μερικές από τις πολλές παρασπονδίες της κυβέρνησης. Έτσι εδραιώνεται στη συνείδηση του κόσμου, και αυξάνει συνεχώς τις ψήφους του, εκμεταλλευόμενος και την πολιτική ανυπαρξία των αντιπάλων του.

Όσον αφορά τον Λιάνη, έχει υποστηρίξει πολλές φορές το Ουράνιο Τόξο, με στόχο τις ψήφους των Σκοπιανών της χώρας μας. Όπως διαβάζουμε στο press-gr, "ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, "Ο ΣΤΟΧΟΣ", ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΣ ΗΠΑ". Χόρευε με τους Σκοπιανούς ψηφοφόρους του τραγούδια που αφορούν την απελευθέρωση της χώρας του από τους Έλληνες!!! Τελευταία όμως τον βλέπουμε και αυτόν (όπως και τον Τατούλη) συνεχώς στην τηλεόραση να το παίζει τιμητής των πάντων. Μια στην υπόθεση ντόπινγκ με την Αυλωνίτου, που ήταν γ.γ. στο υπουργείο του σαν ΥΠΠΟ, μια με τον Συρίγο που τον είπε ιπποδρομιάκια, προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά ένα καλό προφίλ, μαχόμενος την διαφθορά!!!

Η πολιτική δράση των δύο τώρα τελευταία εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται ότι μοιάζει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω λάθος... Είναι γνωστή η σχέση του Λιάνη με τον Βενιζέλο. Επίσης είναι γνωστές οι φήμες που κυκλοφορούν όσον αφορά την πολιτική συνεργασία Βενιζέλου-Τατούλη! Λέτε να είναι στα σκαριά κανένα σχέδιο για καινούριο κεντρώο κόμμα όπως υποστήριζε το ΒΗΜΑ;

2 σχόλια:

Skinious είπε...

Ισως οι "παρεμβάσεις" του Τατούλη τελικά να αντανακλούν την ιδεολογική του αστάθεια και τις αλλοπρόσαλες ιδεολογίες του. Οταν ξεκινάς από ΕΚΚΕ τζης και καταήγεις Νεοφιλελεύθερος παγκοσμιοποιητής, έ, τότε μάλλον αυτό επιφέρει μια γενικότερη σύγχυση στο μυαλό σου και στις πράξεις σου...

Ο Λιάνης ίσως και να δέχεται άδικα επιθέσεις. Τον άκουσα προχθές στον Χαρδαβέλλα, και τον είδα ξεκάθαρο. ΥΠΕΡ της φιλίας με τους "Μακεδόνες" και ΕΝΑΝΤΙΑ στον επεκτατισμό τους. Δεν βρίσκω κάτι κακό εδώ. Για Το ότι χόρεψε με σκοπιανά εθνικιστικού περιεχομένου τραγούδια, έχει ερωτηθεί ποτέ ΕΥΘΕΩΣ από κανένα? Είμαι περίεργος να μάθω..Μέχρι τότε, αθώος ο κατηγορούμενος για μένα. Κι αν είναι ...αλογομούρης, ποσώς με ενδιαφέρει. Κακό δικό του κάνει.

zeitgeist είπε...

Επειδή δεν το έγραψα σωστά, ο Λιάνης κατηγόρησε τον Συρίγο ως ιπποδρομιάκια. Δε λέω ότι είναι κακό αυτό, με την τζέπη του ο καθένας ότι θέλει κάνει. Απλά θέλησε να τον εμπλέξει με το ντόπινγκ στον ιππόδρομμο όπου πρόσφατα αναβάτης έχασε τη ζωή του, λόγω του ότι το άλογό του πέθανε τη στιγμή του αγώνα και σταμάτησε ακαριαία με αποτέλεσμα αυτός να πεταχτεί και να χτυπήσει θανάσιμα (κάπως έτσι έγινε το γεγονός, δεν το θυμάμαι ακριβώς).

Ο Λιάνης βέβαια για να μην τον θίξω τελείως έχει κάνει και μερικές πολύ σωστές τοποθετήσεις, όπως στον ALPHA και μιλώντας πάλι για το Σκοπιανό. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος αλλάζει κάθε φορά απόψεις ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος, εμένα δε με πείθει. Μια να χωρεύεις με τους Σκοπιανούς αυτά τα απίθανα τραγούδια, και μετά από λίγο καιρό να το παίζεις πατριώτης Μακεδόνας κλπ. Έβαλα και το λινκ στο post μου για να δείτε το βίντεο στο youtube του χορού του Λιάνη...