Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Οικολογική Παρέμβαση...

Ψάχνοντας στη σελίδα της, βρήκα μερικά ...ενδιαφέροντα πράγματα. Έχει ειδήσεις στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα τουρκικά, στα κουρδικά, στα "μακεδονικά"! Και ας δούμε λίγο και τις ειδήσεις...


"STOP TURKEY ATTACKING IRAQ A motion has been passed by the Turkey’s parliament to authorise the Turkish army to officially enter Iraq. This threatens a major escalation of the conflict in the region..."

Να σταματήσει η επίθεση των τούρκων στο Ιράκ. Σύμφωνοι σε αυτό, αλλά για τους αμερικανούς που έχουν εισβάλλει εδώ και τέσσερα χρόνια γιατί δε λέει κουβέντα. Και για να δείτε πόσο κακεντρεχής είμαι, ποιος ήταν που διαφώνησε με την εισβολή της Τουρκίας στο Ιράκ; Οι ΗΠΑ...


"Καμπάνια: Πυρηνική ενέργεια στα Βαλκάνια; Όχι ευχαριστώ!
Στις 9-10-2007 η Αλβανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μια Γαλλική εταιρία για κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην περιοχή του Δυρραχίου..."

Σύμφωνοι και σε αυτό. Πάλι όμως σαν καχύποπτος κάνω μια σκέψη: Ποιος ήταν που διαφώνησε έντονα με τις πυρηνικές δοκιμές των Γάλλων στο παρελθόν; Πάλι οι ΗΠΑ!!! Ενώ εκείνες δεν έχουν πυρηνικό πρόγραμμα; Αλλά θέλουν το μονοπώλειο...


"28η Οκτωβρίου: Να καταργηθούν οι παρελάσεις!
28η Οκτωβρίου 1940: Όχι στο φασισμό!
28η Οκτωβρίου 2007: Όχι στα φασιστικά κατάλοιπα, όχι στις παρελάσεις!"

Ο δογματισμός σε όλο του το μεγαλείο. Φασιστικές οι παρελάσεις, αλλά το γιατί δε μας το εξηγούν. Έχετε ακούσει κανέναν που μάχεται τις παρελάσεις να εξηγεί και τον λόγο; ΠΟΤΕ! Απλά κρύβουν άλλα συμφέροντα, και όποιος τις υπερασπίζεται είναι φασίστας και εθνικιστής γιατί έτσι γουστάρουν. Γιατί αυτά υπαγόρευσε ο Κίσινγκερ. Έχουν όμως ενδιαφέρον και άλλα κομάτια αυτής της είδησης:

"Το σύγχρονο μήνυμα της 28ης οκτωβρίου είναι:
...
-Να δωθεί δικαίωμα σε όποιον πολιτιστικό σύλλογο θέλει (Ελληνικό ή ξένο) να διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις. (σσ. τους καίει για τη Θράκη μάλλον, γι'αυτό το τονίζει)
...
-Η Βαλκανική συνεργασία, η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στα Βαλκάνια και πλήρη δικαιώματα στους μετανάστες.
-Η δημιουργία Βαλκανικής ομοσπονδίας.
...
Ας σταματήσουμε τις πολιτικές που καταστρέφουν την περιοχή μας και που χωρίζουν τους Βαλκανικούς λαούς! Όχι στα κατάλοιπα των φασιστικών καθεστώτων! Όχι στην καλλιέργεια του μίσους και το δηλητήριο του εθνικισμού! Το μέλλον βρίσκεται στη φιλία και την αλληλεγγύη!"

Δεν το ξέραμε ότι το να δώσουμε το όνομά μας είναι φιλία και αλληλεγγύη. Δεν το ξέραμε ότι το γεγονός διεκδίκησης του ονόματός μας από εκείνους είναι στα πλαίσια αυτής της φιλίας και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε ότι το να ανοίξουμε τα πόδια είναι δείγμα φιλίας και αλληλεγγύης... Η πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης σε όλο της το μεγαλείο. Ο δογματισμός επίσης!




Δεν υπάρχουν σχόλια: