Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, Σαιεντολογία, Ιοί της δημοσιογραφίας

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται για την προπαγάνδα είναι κυρίως ΜΚΟ που προστατεύουν τα δικαιώματα των μειονοτήτων και δημοσιογραφίσκοι παπαγαλάκια. Ας δούμε μερικά πράγματα για μερικούς απο αυτούς. Τα περισσότερα στοιχεία τα πήρα από την απίστευτη ανάλυση του http://www.agiasofia.com/turco/turco4.html. Από αυτήν την ανάλυση καθώς και από άλλα στοιχεία που βρήκα στο ίντερνετ έγραψα την παρακάτω έρευνα (;). Πιστεύω ότι δε θα μετανιώσετε αν το διαβάσετε (εμένα πάντως μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρον!!!). Έφαγα πολλές ώρες για να συγκεντρώσω και να παρουσιάσω τα στοιχεία αυτά. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο. Περιμένω σχόλιά σας.

Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι

Το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι φάνηκε σαν μια προσπάθεια των Αμερικανών να διασφαλίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων (τι καλοί αυτοί οι Αμερικανοί για το καλό μας νοιάζονται...). Στην πραγματικότητα όμως ο στόχος του είναι η κατάργηση κάθε ιστορικού και εθνολογικού στοιχείου που χαρακτηρίζει αυτά τα κράτη. Ένδειξη για το πόσο καθοδηγούμενο είναι το ΠτΣτΕ λοιπόν είναι ότι πριν από λίγο καιρό αναφερόταν στα Σκόπια ως πΓΔΜ και τώρα αναφέρεται σαν Μακεδονία, και μιλάει για Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Όλα αυτά από τότε που άρχισε η προπαγάνδα των Αμερικανών για το Σκοπιανό. Όποιος επισκεφτεί τη σελίδα του θα διαπιστώσει τη μάχη με κάθε μέσο για να διαλυθεί οτιδήποτε κρατάει ενωμένη την ελληνική κοινωνία, όπως η θρησκεία, η ιστορία κλπ. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή που γράφω το άρθρο η τελευταία είδηση είναι "Κοινοβουλευτική ερώτηση Κοροβέση – Ψαριανού για κατάργηση θρησκευτικού όρκου"!

Η Μακεδονική μειονότητα όμως είναι το λιγότερο. Μιλάει για τουρκική μειονότητα (!) τη στιγμή που η συνθήκη της Λωζάνης αναφέρεται σε Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής θρησκείας, για όσους αποφάσισαν να μείνουν στην Ελλάδα κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντική απόσχιση της Θράκης όπου "καταπατούνται τα δικαιώματα των Τούρκων πολιτών". Αν καταπατούνταν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικής θρησκείας δε θα μπορούσαν τόσο εύκολα να επέμβουν και να είναι πιστευτές οι προθέσεις τους στη διεθνή κοινότητα.

Να είστε σίγουροι ότι στην Αλβανία μιλάνε για ελληνική μειονότητα προσπαθώντας γενικά να δημιουργήσουν τεχνητές εντάσεις σε γείτονες λαούς και να τους ωθήσουν σε πολέμους με σκοπό το πασίγνωστο διαίρει και βασίλευε. Οι ίδιοι θα είναι που θα πουλήσουν τα όπλα και στους δυο εκάστοτε πολέμιους (αμφιβάλλει κανείς;) και οι ίδιοι είναι που θα έχουν το οικονομικό όφελος από αυτούς τους πολέμους. Για το σκοπό αυτό και με το υγιές φαινομενικά αυτό πρόσχημα, προβάλλουν κάθε οργάνωση που μάχεται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων όπως είναι τα Minority Rights Group (MRG), European Roma Rights Center (ERRC), International Freedom of Expression Exchange (IFEX), Euro-Mediterranean Human Rights Network (EMHRN), South East Europe Media Organisation, OneWorld.net (κρατείστε το τελευταίο).

Πέρα από αυτή τη μορφή δράσης όμως υπάρχει και η πρακτορική δράση, οι παρακολουθήσεις ανθρώπων κλπ. Είναι γνωστή η υπόθεση κατασκοπείας στη Ρωσία όπου φανερώθηκε σχέση του ΠτΕ με πράκτορες. Στο γνωστό αυτό σκάνδαλο κατασκοπείας στη Ρωσία όπου βρετανοί διπλωμάτες χρησιμοποιούσαν κούφια πέτρα με πομποδέκτη για ανταλλαγή μηνυμάτων,
αναφέρθηκε ένα έγγραφο το οποίο, υποστηρίχθηκε, ότι αποδεικνύει πληρωμή $41.000 από την Βρετανική Πρεσβεία στο τμήμα του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι της Μόσχας!!!

Μία από τις πρώτες αποκρουστικές συμπεριφορές των αδελφών οργανώσεων που βρίσκονται στο δίκτυο του Παρατηρητηρίου σημειώθηκε το 1999. Στις 20 Ιανουαρίου ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ απεκάλυπτε ότι το Human Rights Watch επέκρινε την ιταλική κυβέρνηση επειδή επέτρεψε στον Κούρδο ηγέτη Οτσαλάν να εγκαταλείψει την Ιταλία αντί να τον εκδώσει στην Τουρκία και ότι με αυτό τον τρόπο δεν επιδείχθηκε ενιαία στάση κατά της τρομοκρατίας και χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουν σε αυτούς που διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα ότι θα προσαχθούν ενώπιον της 2ικαιοσύνης. Ούτε κουβέντα για τα εγκλήματα του κεμαλικού καθεστώτος της Τουρκίας. Τον απελευθερωτικό αγώνα των Κούρδων τον στιγμάτισαν ως τρομοκρατία και διάπραξη βάναυσων εγκλημάτων! Και αυτή ήταν ανακοίνωση μίας οργάνωσης που υποτίθεται ότι προασπίζει ανθρώπινα δικαιώματα...

Ειδικότερα για την Ελλάδα, στην ακόλουθη διεύθυνση του διεθνούς
Παρατηρητηρίου: http://www.ihf-hr.org/galleries/index.php?sec_id=10&pag_id=25
(σσ. τα links δεν ισχύουν πλέον αλλά παραθέτω το screenshot, κλικ να μεγαλώσει) όπου παραπέμπει και στην Picture Gallery, όταν συνδεθούμε στο τμήμα «Photo Documentation of Human Rights Violations» δηλαδή «φωτογραφική τεκμηρίωση παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (στη διεύθυνση http://www.ihfhr.org/galleries/images.php?prj_id=&sec_id=10&gal_id=19) έχει έξι φωτογραφίες από τις οποίες οι τέσσερεις αναφέρονται στην Ελλάδα και οι δύο στη Σερβία-
Μαυροβούνιο!!! Πρόσφατα προστέθηκαν ακόμη δύο για τη Ρωσία. Τόσο φοβερή σύμπτωση έχουμε ώστε ΜΟΝΟ σε Ελλάδα, Ρωσία και Σερβία να μπορούν να τεκμηριωθούν «παραβιάσεις» ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Μετά από αυτό, είναι δυνατόν να πιστέψουμε, όση καλή θέληση να υπάρχει, ότι το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι είναι αντικειμενικό; Ανεξάρτητο; Ακολουθεί screenshot από την ιστοσελίδα του με το επίμαχο τμήμα της … φωτογραφικής τεκμηρίωσης παραβιάσεων.

Στη Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο κλπ το «Παρατηρητήριο» έχει περιγραφεί ακόμη και ως στρατηγικός βραχίονας του State Department (State Department’s strategic arm). Στην Ελλάδα, ο πολιτικοστρατηγικός χώρος του έχει σχεδόν ανεξέλεγκτη δράση. Ο γνωστός κερδοσκόπος και στυλοβάτης του σκοπιανού εξτρεμισμού, George Soros, είναι ο βασικός υποστηρικτής του «Παρατηρητηρίου», (μεταξύ άλλων) μαζί με την Katie Marton, σύζυγο του Richard Holbrook και τον Morton I. Abramowitz, πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία που πίεζε το Πεντάγωνο να χαρίσει στην Τουρκία όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου, ενώ αναμείχθηκε και σε οργανώσεις και κληροδοτήματα που υποστήριξαν τη CIA στην προσπάθειά της να θεσμοθετήσει την τοποθέτηση πρακτόρων NOC (Non Official Cover = μη διπλωμάτες) μέσα σε θρησκευτικές ομάδες και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Βάζω ακόμα ένα screenshot από τη σελίδα του ΠτΕ για να φανεί η "αντικειμενικότητά" του... Είναι από τον Αύγουστο του 2006 και δείχνει ότι την ώρα που παιδιά σφαγιάζονταν στο Λίβανο, το ΠτΕ καιγόταν για τα δικαιώματα των τσιγγάνων στην Πάτρα, και ασχολούνταν με τους "κακούς" Σέρβους.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί και ότι στην επίσημη σελίδα του ΠτΕ η μοναδική αναφορά που γίνεται για δημοσιογράφο, είναι για τη δημοσιογραφική ομάδα του Ιού, η οποία εκθειάζεται!!! (κρατείστε και αυτό για να συμπληρώνουμε το παζλ σιγα σιγά...)


Σαιεντολογία

Ο ιδρυτής της Σαιεντολογίας δημιούργησε τη λεγόμενη "εξομολογητική" λίστα του Γιοχάνεσμπουργκ μέσα στο καθεστώς του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική για έλεγχο αντιφρονούντων και την περιγράφει ως την «πιο άγρια εξομολογητική λίστα στη Σαηεντόλοτζυ»!!! Ανάμεσα σε άλλα εγκλήματα, ο ελεγχόμενος καλείται να πει αν κοιμήθηκε με μέλος φυλής άλλου χρώματος και αν έκανε παράνομο εμπόριο διαμαντιών. Πήραν την αγγλική λίστα επί Απαρτχάιντ και την μετέφρασαν αυτούσια. Σε άλλες σελίδες ο ελεγχόμενος καλείται να ομολογήσει αν έκανε το έγκλημα να είναι δημοσιογράφος, αν έχει εξασκήσει ομοφυλοφιλία, σοδομισμό, κτηνοβασία ακόμη και αν συμπαθεί τον κομμουνισμό, αν γνωρίζει κομμουνιστές, κλπ! Αυτές ερωτήσεις έχουν διατηρηθεί ακέραιες από το 1961 που πρωτοδημιούργησε τη λίστα ο Χάμπαρντ διότι τότε αυτά είχαν χαρακτηριστεί παράνομα από το καθεστώς του Απαρτχάιντ και οι οποιεσδήποτε σχέσεις με μέλη φυλής άλλου χρώματος ήταν παράνομες, όπως και το εμπόριο διαμαντιών που δεν ήλεγχε το καθεστώς. Η μετάφρασή της στα Ελληνικά και συμπλήρωσή της από Έλληνες πολίτες είναι ισχυρότατη απόδειξη της ρατσιστικής ουσίας της Σαηεντόλοτζυ, την οποία η οργάνωση κρύβει επιμελώς κάτω από γενικόλογα και ωραιοποιημένα κείμενα στο καταστατικό της αστικής εταιρίας υπό την οποία λειτουργεί μετά από το κλείσιμο του ΚΕΦΕ, κατά παράβαση της Απόφασης του Εφετείου που έκλεισε την πρώτη σαηεντολογική οργάνωση.

Συγκεκριμένα το εφετείο Αθηνών (10493/1997) αποφάσισε ότι «... απεδείχθη με πληρότητα, ότι το καθού και εκκαλούν είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, πού στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη, τα όποια στη συνέχεια υφίστανται, με όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες και θεωρίες, πλύση εγκεφάλου, με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων (βασικές θέσεις των θεωριών του ιδρυτή), έτσι ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον άβουλων όντων, τα όποια έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησης τους, εφόσον έχουν ήδη περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της και με την κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις «αλήθειες», πού εφαρμόζει, χωρίς όμως, να έχουν τα κίνητρα για να τις εξετάσουν και αξιολογήσουν. Ενόψει αυτών, το εκκαλούν σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να επικαλείται παραβίαση των δικαιωμάτων τόσο της θρησκευτικής ελευθερίας... ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιος που απάντησε σε τέτοιες ερωτήσεις όπως αυτές που περιέχει η λίστα, θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την οργάνωση διότι θα φοβάται ότι αυτά που απάντησε θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του. Χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ως οργάνωση του οργανωμένου εγκλήματος ώστε τα παγιδευμένα απλά μέλη να ωφεληθούν από τα ευεργετήματα που προβλέπει ο σχετικός νόμος.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του κ. Γρηγόρη Βαλιανάτου, γνωστότατου προσώπου στις κινήσεις «διεκδίκησης των δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων» και εξέχοντος στελέχους (Προέδρου) του «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι», και συμβούλου του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου. Αυτή η οργάνωση ήταν η μοναδική υπεράσπιση του σαηεντολογικού ΚΕΦΕ στο δικαστήριο, μέσω του τότε Προέδρου του κ. Παναγιώτη Δημητρά. Επίσης, όπως φαίνεται στη Λίστα Ασφαλείας του Γιοχάνεσμπουργκ, είναι εμφανέστατη η απέχθεια της Σαηεντόλοτζυ στην ομοφυλοφιλία, κάτι ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό. Ακόμη και επώνυμοι ομοφυλόφιλοι αναφέρθηκε ότι πήγαν στη Σαηεντόλοτζυ με υποσχέσεις ότι «θα θεραπευθούν από την ομοφυλοφιλία». Άσχετα από την προσωπική στάση κάποιου απέναντι στην ομοφυλοφιλία, δεν είναι δυνατόν να μην αισθανθεί απέχθεια για την υποκριτική στάση του (ομοφυλόφυλου) κ. Βαλιανάτου που υπερασπίστηκε την Σαιεντολογία. Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει μια ΜΚΟ που δήθεν μάχεται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, και μάχεται στο δικαστήριο για την υπεράσπιση της Σαιεντολογίας, μιας ρατσιστικής οργάνωσης όπως προαναφέραμε. Είναι εμφανής λοιπόν η κοινή καθοδήγηση όλων αυτών των ΜΚΟ.

Η ουσία αυτής της Σαηεντολογικής τοποθέτησης είναι ο έλεγχος της σεξουαλικής ζωής των μελών, που αποτελεί πανίσχυρο όργανο ελέγχου του ίδιου του μέλους. Είναι γνωστό ότι όποιος γνωρίζει τη σεξουαλική ζωή σου, μπορεί να σ' ελέγξει. Αν μάλιστα την ελέγχει, σ’ ελέγχει πλήρως. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα αποδεκτό περιτύλιγμα Δημοσίων Σχέσεων. Ο κ. Βαλιανάτος, όμως, σε παλαιότερη εκπομπή που έκανε στο Κανάλι-10 του Γιώργου Τράγκα είχε αποκλειστική καλεσμένη την κα Κατερίνα Διαμαντάρα, Πρόεδρο της Σαιεντολογίας στην Ελλάδα. Η κ. Διαμαντάρα δεν δέχθηκε να μιλήσει σε καμία άλλη εκπομπή στην οποία θα αντιμετώπιζε δημοκρατικό αντίλογο και πήγε στην εκπομπή του κ. Βαλιανάτου όπου δεν υπήρχε αντίλογος. Η εκπομπή στο Κανάλι 10 ήταν προκλητικά μονόπλευρη με καταπάτηση της δεοντολογίας και διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά δεν έγινε διορθωτική εκπομπή όπως υποσχέθηκε ο διευθυντής του καναλιού κ. Τζένος. Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα της εκπομπής (όποιος θέλει και άλλα αποσπάσματα μπορεί να το ζητήσει στα σχόλια...):

«-Βαλ: [διαβάζοντας ερώτηση τηλεθεατή] Γιατί οι Σαιεντολόγοι παρακολουθούν Έλληνες πολιτικούς όπως ο Έβερτ; Είναι κατασκοπεία αυτό; Παρακολουθείτε τον Έβερτ
-Διαμ: Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με τον … Σχετικά με τον κ. Έβερτ θα σας πω τα εξής. Υπήρχε μία αναφορά τα ονόματός του σε ένα χαρτί που βρέθηκε από τον εισαγγελέα. Αυτό το χαρτί δεν το είδα ποτέ πριν από την έφοδο. Τα είδα μετά. Ο εισαγγελέας δεν είπε τίποτα περισσότερο από το ότι μπορεί να τελούσαμε το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης … Το 1999 έγινε δίκη και απαλλαχθήκαμε. Πόσες φορές να περάσουμε από δικαστήριο; (σσ. ΔΕΝ απαλλάχθηκαν. Βρέθηκαν ένοχοι αλλά δεν επιβλήθηκε ποινή λόγω παρέλευσης της τρίμηνης προθεσμίας για έγκλιση και λόγω της σκανδαλώδους παραβίασης της Απόφασης του Συμβουλίου Εφετών, ώστε παρανόμως να μην ειδοποιηθούν και κληθούν ως μάρτυρες, δεκάδες πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ που φακελώθηκαν από την οργάνωση)»

Έχω παραθέσει το χάρτη δράσης της Σαιεντολογίας στην Ελλάδα...


Οι πολιτικοί...

Ας δούμε τώρα και τη δράση των πολιτικών, και το πως συγκαλύπτουν, προωθούν και γενικά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν όλη αυτή την κατάσταση της προπαγάνδας, της αλλοίωσης κάθε συνδετικού κρίκου της ελληνικής κοινωνίας και γενικά πως συμβάλλουν στην παγκοσμιοποίηση. Η παγκοσμιοποίηση που προσπαθεί να εφαρμόσει η Αμερική πρέπει να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν η Ρωσία δυναμώσει, και η Κίνα ανεβεί στο πολιτικό προσκήνιο.

Στα πλαίσια ενός Συνεδρίου με τίτλο «ΜΜΕ-Κυβερνοπόλεμος» που οργανώθηκε από το Επιτελείο του τ. Υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Άκη Τσαχατζόπουλου, ο κ. Νίκος Παπανδρέου, συνεργάτης του τότε Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Παπανδρέου (όπως ίδιος δήλωσε) εξέφρασε εκτίμηση για το «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» λέγοντας ότι όταν ο Υπουργός προσπαθούσε για την ειρήνη στην περιοχή κατά τη διάρκεια των νατοϊκών επιδρομών, το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι ενημέρωνε τον κόσμο μέσω της σελίδας του στο Internet. Δεν χρειάζεται σχολιασμό η προβολή του «Παρατηρητηρίου» ως τόσο σημαντικής πύλης ενημέρωσης των ενεργειών του ΥΠΕΞ. Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ο ισχυρός επηρεασμός της ανώτατης ηγεσίας του Υπουργείου και μοιραία συμπεραίνει κάποιος ότι η πρωτοβουλία του κ. Γ. Παπανδρέου για την «Επιτροπή Θρησκευτικής Ελευθερίας» έχει επηρεαστεί ισχυρά από τη γραμμή του «Παρατηρητηρίου», όπως έχει σχεδιαστεί από τη Σαιεντολογία. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο πατέρας Παπανδρέου ήταν αυτός με τις δήθεν αριστερές αντιληψεις έφερε στην Ελλάδα την ιδέα της παγκοσμιοποίησης και μας έβαλε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Σημειώνω ότι ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη του 1999 και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Ο κ. Λοβέρδος, αφ΄ότου υπερασπίστηκε τη Σαιεντολογία, επιτιθέμενος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του φέρεται να μην συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες ηγετικών κύκλων του Υπουργείου σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις», μία από τις οποίες έχει επανειλημμένα αναφερθεί ότι είναι και το «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».

Ανέφερα προηγουμένως ότι ένα από τους σημαντικότερους κρίκους που κρατάει ενωμένη την ελληνική κοινωνία είναι ο Χριστιανισμός (στον οποίο επιτέθηκε ο Λοβέρδος...). Ο υπουργός που απέσυρε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες είχε αναφερθεί στον Χριστόδουλο με τα εξής σκληρά λόγια: "ο Θεός του Χριστόδουλου είναι αδιάλλακτος, μισαλλόδοξος, ακροδεξιός, ρατσιστής και έχει καταρασθεί τη λέξη ανοχή", θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει την μη αναγραφή του θρησκεύματος. Σαφέστατα αυτή η κίνηση προήλθε από "εξωτερικές" οδηγίες.

Ο Αντώνης Μποσνακούδης στό βιβλίο του γιά τούς "Μισθοφόρους της Νέας Τάξης" αναφέρει ότι η οργάνωση (made in USA) Scientology δρά στήν Ελλάδα ανενόχλητη αφού κατάφερε νά κλείσει τά τμήματα της ΚΥΠ καί της κρατικής ασφάλειας, πού ασχολούνταν μέ παραθρησκευτικές οργανώσεις. Ο εισαγγελέας, πού αποκάλυψε μετά από έφοδο στά γραφεία της καί μετά τήν κατάσχεση χιλιάδων εγγράφων, τίς σχέσεις της οργάνωσης μέ μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας καί των ΗΠΑ, μετατέθηκε (!!!). Τήν οργάνωση αυτή κατά καιρούς τήν έχουν υπερασπισθεί τέως υπουργοί όπως Λοβέρδος, Ευθυμίου, Σταθόπουλος καί προξενεί ανατριχίλα η σκέψη ότι υπάρχει περίπτωση υπουργοί νά ανήκουν σέ οργανώσεις πού μάχονται την ακεραιότητα της πατρίδος μας. Γιά νά πάρουμε μία ιδέα γιά τούς σκοπούς καί τήν δύναμη αυτής της οργάνωσης παραθέτω ένα τμήμα εγγράφου της, από τό βιβλίο του Αντώνη Μποσνακούδη (όποιος θέλει κι άλλα το ζητάει στα σχόλια...):
"... the greek government is doing the job for us working on the direction of putting ethics to this organisation.... the vice minister of foreign affairs [Τσουδερού] is pushing the matter on the ID CARDS [ταυτότητες]. The prime minister [Μητσοτάκης] told her to close the matter against the wishes of the Orthodox Church."


Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει:
-Δημοσ.: Σε αντίθεση, πάντως, με τους βομβαρδισμούς των NATOϊκών, οι σφαγές των Σέρβων ελάχιστα απασχόλησαν τη δική μας κοινωνία.
-Παπανδρ.: O Ελληνας αναγνώστης και τηλεθεατής είδε, στην αρχή τουλάχιστον, μόνο τη μία πλευρά, αυτή των βομβαρδισμών, χωρίς να κατανοεί τι οδήγησε ή έστω έδωσε "πάτημα" στην επέμβαση του NATO. Γιατί οι βομβαρδισμοί είχαν σχέση με την έντονη καταπίεση των Αλβανών από τους Σέρβους.
Για την καταπίεση των Αλβανών από τους Σέρβους μίλησε, για την καταπίεση των Κούρδων από τους Τούρκους δεν έχει πει κουβέντα τόσα χρόνια. Για την δράση του "καλού" UCK δεν έχει πει κουβέντα. Για την δράση του Ισραήλ με τους Παλαιστίνιους επίσης. Εκεί οι Ισραηλινοί είναι καλοί...

O αριστερός οπαδός της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης Ριχάρδος Σωμερίτης χαρακτηρίζει ως μυθολογία τόν όρο "Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων". Ο Στέφανος Μάνος στήν ομιλία του γιά τό ίδιο βιβλίο κόπτονταν γιά τά δικαιώματα των μουσουλμάνων καί ζητούσε πολλά τζαμιά στήν Αθήνα. Ενδιαφέρθηκε γιά τά δικαιώματα των Ορθοδόξων της Κωνσταντινούπολης, γιά τίς κατεστραμμένες περιουσίες τους ή γιά τήν καταστροφή των μοναστηριών στήν κατεχόμενη Κύπρο ή στό Κόσσοβο; Να θυμίσω ότι ο Μάνος ήταν παρόν στη διακύρηξη της δημιουργίας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για την οποία έχω γράψει εδώ. Απλά για να βλέπουμε πως κλείνει ο κύκλος, πως είναι όλοι μαζί μια ωραία παρέα...

Ο Γ.Παπανδρέου στην ίδια συνένετυξη που ανέφερα πριν είχε πει και το εξής εκπληκτικό:
-Δημοσ.: Tο δίδαγμα αυτής της ιστορίας (πόλεμος στό Κόσσοβο) ποιο είναι για έναν Ελληνα;
-Παπανδρ.: Ο,τι σημαντικότερο όλων είναι η συνύπαρξη των λαών. O πολυπολιτισμικός χαρακτήρας των κοινωνιών. Aνοχή στο διαφορετικό, ανοχή στον διπλανό σου ασχέτως αν είναι άλλης φυλής, άλλης θρησκείας, άλλης εθνότητας και άλλης πολιτικής άποψης. Aυτά είναι και τα ιδανικά που πρέπει να προωθεί η Ελλάδα.

(Δηλαδή αυτό συμπεραίνει, από τήν αρπαγή του Κοσσόβου από τούς Σέρβους, τή δημιουργία ενός προτεκτοράτου των Αμερικανών καί τήν εν συνεχεία εξόντωση των Σέρβων από τό Κόσσοβο. Φανταζόμαστε τί θά ακολουθήσει στή Θράκη.)

Έτσι προωθεί την παγκοσμιοποίηση ο αριστερός (ας γελάσω) Γ.Παπανδρέου. Για να δούμε όμως και μερικούς άλλους πολιτικούς που είναι στο κόλπο. Ο τ. υπουργός Σκανδαλίδης χαρακτήρισε τόν Λίβανο υπόδειγμα πολυπολιτισμικότητας. Έχει ως πρότυπο ένα κράτος πού εξαιτίας της πολυπολιτισμόκοτητας βίωσε αιματηρούς εμφύλιους πολέμους, δέν ασκεί εξουσία εντός της επικράτειας του αφού τόν έλεγχο στό νότιο Λίβανο τόν έχει η Χεζμπολά καί είναι τελείως ανίκανο νά αντισταθεί σέ εξωτερικούς εχθρούς όπως τό Ισραήλ!!! Το Ισραήλ που παρά το μικρό μέγεθός του, λόγω της κοινωνικής ενότητας, έχει τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, έχει καταφέρει να είναι τόσο αναβαθμισμένο διεθνώς. Κι όμως το πρότυπο στο οποίο θέλει ο Σκανδαλίδης να κινηθούμε είναι αυτό του Λιβάνου. ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Ευχαριστούμε κ.Σκανδαλίδη αλλά την Ελλάδα δε θέλουμε να τη δούμε Λίβανο.

Η Δαμανάκη σε συνέντευξή της στήν τηλεόραση αναφέρει "Εγώ σάν αριστερή πού είμαι, ενδιαφέρομαι γιά τά δικαιώματα των αδύναμων ανθρώπων καί των μειονοτήτων." Εκεί πού περίμενα νά μιλήσει γιά τούς Ρωμιούς της Πόλης, εκείνη συνέχιζε: "Γι' αυτό πρέπει νά προστατεύσουμε τά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στή Θράκη." Ολόκληρο τό τουρκικό καί ελληνικό κατεστημένο ενδιαφέρεται γιά τούς μουσουλμάνους της Θράκης ενώ η αντίστοιχη ελληνική μειονότητα στήν Τουρκία αργοπεθαίνει. Αλλά γιατί να μιλήσει για αυτούς; Άλλες οδηγίες φαίνεται θα της έδωσαν...

Η πολυπολιτισμικότητα προωθείται όμως και με έναν άλλον τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Αυτός που μπορεί να διαμορφώσει συνειδήσεις. Η ΠΑΙΔΕΙΑ. Όπως έχει γράψει το macedonia-greece (http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/03/blog-post_13.html) (100.000$) με το αζημίωτοέγινε η αναθεώρηση της καταστροφής της Σμύρνης!!! Στο περιοδικό State, επίσημο περιοδικό του State Department, φιλοξενήθηκε άρθρο με τίτλο "TRACK TWO: Beyond traditional diplomacy". Στο συγκεκριμένο post διαβάζουμε μερικά αποσπάσματα όπως:
  • "Track Two ονομάζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για "εξομάλυνση" σχέσεων που γίνονται απο μη κυβερνητικά όργανα, και όπως μας ενημερώνει το State, οι πρωτοβουλίες αυτές προάγουν τα συμφέροντα των Η.Π.Α!!!"
  • "οι Πρεσβείες στην ΑΘήνα, την Αγκυρα και τη Λευκωσία είναι πλήρως αφοσιωμένες στο να προωθούν τις δραστηριότητες track two"
  • "Μια πρωτοπoριακή δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην κοινή ιστορία Ελλάδας - Τουρκίας. Ομάδες ερευνητών δημιουργήθηκαν για να εξετάσουν τα γεγονότα κατά την "πυρπόληση"-"καταστροφή" της Σμύρνης ή - ανάλογα με το πως το βλέπει κάθε έθνος - την φωτιά του Ιζμίρ!!!!!! Ακαδημαϊκοί - λέει το άρθρο - ετοιμάζουν παράλληλες και κοινές δημοσιεύσεις σαν μια αρχή για εθνικό διάλογο πάνω στα ιστορικά γεγονότα"
Είναι σαφής η προσπάθεια του ελληνικού υπουργείου να διαπραγματευθεί επί χρήμασι την ιστορία μας με τους Τούρκους. Θα αλλάξουμε την ιστορία μας για 100.000$!!! Για να δείτε την υποχωρητικότητα της Ελλάδας θα θυμίσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 τής συνθήκης της Λωζάνης, η Ιμβρος καί η Τένεδος έπρεπε νά έχουν αυτονομία, ελληνική αυτοδιοίκηση, καί νά προστατεύται η ελληνική εκπαίδευση καί η απρόσκοπτη εξάσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των Ορθοδόξων. Ποτέ η ελληνική κυβέρνηση δε ζήτησε την εφαρμογή της!!! Επίσης στις 15 Μαΐου 2006 ο Γ.Καρατζαφέρης κάλεσε με επιστολή τους υπόλοιπους 23 Ελλαδίτες ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ και τους 6 Κυπρίους Ευρωβουλευτές να καταθέσουν από κοινού γραπτή δήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο μέ τήν οποία νά ζητείται να καταδικαστούν οι γενοκτονίες και οι ρατσιστικές διώξεις της Τουρκίας κατά των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Κυπρίων, των Αρμενίων και των Κούρδων και να προσπαθήσουν όλοι μαζί για να καταστεί η καταδίκη αυτή επίσημη θέση του Ευρωκοινοβουλίου, με την παράλληλη αναγνώριση αυτών των κτηνωδών πράξεων. Δυστυχώς κανείς από τους 29 ευρωβουλευτές δεν ανταποκρίθηκε και έτσι ο Γιώργος Καρατζαφέρης προχώρησε ο ίδιος στην κατάθεση αυτής της γραπτής δήλωσης σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές και να αποτελέσει έτσι επίσημη θέση τού Ευρωκοινοβουλίου...

Κάποτε ο Σαρτζετάκης είχε πει για την πολυπολιτισμικότητα:
"Ο περί πολυπολιτισμικότητος όμως λόγος υπηρετεί πνευματικώς άλλους σκοπούς : Είναι η εναντίον της έννοίας του έθνους καταφορά, της κομμουνιστικής-σταλινικής ιδεολογίας άλλοτε καί τώρα της παγκοσμιοποιήσεως καί της "Νέας Εποχής", πού επιβάλλουν τήν απόρριψιν της έννοίας του έθνους ως επικινδύνου πρός τάς επιδιώξεις των πολτοποιήσεως των λαών διά εξαλείψεως του εκ τής φύσεως συνεκτικού δεσμού, πού δημιουργεί η συνείδησις της εθνικής συμμετοχής."

Και για να δούμε πως οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τον φόβο που προκαλλεί η τρομοκρατία (την οποία προκαλλούν οι ίδιοι...), και πόσο ίδια είναι η δημοκρατική (!) πολιτική της Αμερικής με τη δικτατορία του Χίτλερ... Ο G.Boush μετά την επίθεση στους δίδυμμους πύργους (όποιος δει το zeitgeist ξέρει ότι ο ίδιος την οργάνωσε) έκανε την εξής δήλωση:
"Υπάρχει κάτι κακό το οποίο απειλεί κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί αυτού του σπουδαίου έθνους. Πρέπει να προχωρήσουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας και να προστατέψουμε την πατρίδα μας"
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια δήλωση που έκανε ο Χίτλερ όταν ανακοίνωνε την Γκεστάπο στον κόσμο... Είναι πλήρης αντιγραφή...


Οι δημοσιογράφοι

Προφανώς από ένα τέτοιο σχέδιο δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δημοσιογράφοι. Είπαμε πριν ότι το ΠτΕ στηρίζει μέσα από τη σελίδα του τον Ιό. Ας δούμε όμως τις απόψεις του Ιού της δημοσιογραφίας για διάφορα γεγονότα, όπως τις περιγράφει το περιοδικό ρεσάλτο (http://www.resaltomag.gr/172.mag):

- Σερβία : Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας οι «Ιοί», από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!

- Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός.

- Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!

- Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Η «νεοταξική αριστερά», το «σφαγέα» Σαντάμ έβλεπε και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.

- Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» μεροληπτούν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζουν το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας». Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες: «Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί και οι δυο πολτοποιούν την έννοια της ανθρωπιάς»…

- Σχέδιο Ανάν: Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».
Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαράγουν οι «Ιοί» και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα πρωτοστατούν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας!

Ακόμα και το όνομά του, Ιός, δείχνει τη διάθεσή του: να διαβρώσει την ελληνική κοινωνία. Να συντρίψει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, και να συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην παγκοσμιοποίηση. Ο σκοπός είναι να φτάσουμε σαν κοινωνία σε ένα σημείο να πούμε ότι "τι διαφορετικό έχω από τα άλλα έθνη; Γιατί να είμαι αντίθετος στην παγκοσμιοποίηση". Και όπως περιέγραψα παραπάνω το έχουν πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όταν ακόμα και οι πολιτικοί μας είναι στο ίδιο κόλπο, παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας εις βάρος μας τι μέλλον μπορούμε να έχουμε; Αν δεν ξυπνήσουμε γρήγορα το σχέδιό τους θα πετύχει. ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυση και σωστότατοι οι συνειρμοί.
Να συμπληρώσω μερικά πραγματάκια:

1.Ο πατήρ Παπανδρέου -εκτός όλων των άλλων- κατάφερε και να διαλύσει το Ελληνικό Κεφάλαιο, ανοίγοντας το δρόμο για την άνετη διείσδυση των πολυεθνικών.

2.Ο πατήρ Παπανδρέου ήταν 50% Ελλην, ο δε υιός (ΓΑΠ) μόνον 25%.
Κατά το υπόλοιπο 75% ανήκει σε άλλο λαό.

3.Ο υιός (ΓΑΠ), αμέσως μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, δήλωσε από τηλεοράσεως πως η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, είναι η παγκόσμια κυβέρνηση.

4.Σας έχει κάνει ποτέ εντύπωση το απαθέστατο πρόσωπο πολλών υπουργών της κυβέρνησης Σημίτη, όπως και του ίδιου του ΓΑΠ;
Θυμάστε την απάθεια -χωρίς να παίζει το μάτι τους, χωρίς ένα τσάκισμα του προσώπου, χωρίς την παραμικρή εναλλαγή τόνου ή έντασης στη φωνή- με την οποία μίλαγε πχ ο Παπουτσής για τους πνιγμένος στο ναυάγιο της Σαμίνας;
Εμοιαζαν σαν κάποιος να τους είχε ρουφήξει τη ζωή από μέσα τους, σαν υπνωτισμένοι, σαν ΖΟΜΠΙ.

Jim.Hellas είπε...

""Κοινοβουλευτική ερώτηση Κοροβέση – Ψαριανού για κατάργηση θρησκευτικού όρκου"!"

Προς τι η έκπληξις και ο τόνος αγανάκτησης; Νομίζω πως το blog σας ονομάζεται "Zeitgeist" και πως έχετε δει το σχετικό ντοκιμαντέρ (ή τουλάχιστον το πρώοτ μέρος του που αναφέρεται στα παραμύθια της Θρησκείας)

Αυτό ως πρώτο σχόλιο. Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να συνεχίσω την ανάγνωση του άθρου σας, αλλά μόλις το κάνω, θα επανέλθω αν υπάρχει κάτι άξιο σχολιασμού

Ευχαριστώ :)

zeitgeist είπε...

Αυτό που διδάχτηκα εγώ από το πρώτο μέρος του zeitgeist είναι να μην πιστεύω άκριτα ότι μου λέει ο κάθε παπάς επειδή είναι παπάς. Ο Χριστός δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ - μάλλον όχι - αλλά κάποιοι άνθρωποι πολέμησαν κάτω από ένα σταυρό ο οποίος τους έδωσε μεγάλη δύναμη, και αυτό ενοχλεί πολλούς. Στο κάτω κάτω συμφωνώ με τις διδαχές του Χριστιανισμού, δεν καταλαβαίνω γιατί να τον απορρίψω. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήνω τον καθένα στο όνομα του Χριστιανισμού να με κοροιδεύει. Το σίγουρο είναι ότι ο Χριστιανισμός αποτελεί ενωτικό στοιχείο της ελληνικής κοινωνίας και γιαυτό θέλουν να το καταργήσουν. Όπως και κάθε άλλο ενωτικό στοιχείο, ιστορία κλπ.

neted d&d team είπε...

Ομόαιμο,ομόγλωσσο,ομόθρησκο και ομότροπο. Αυτά θα χτυπήσουν όσοι θέλουν να κάνουν ζημιά. Η θα επιχειρήσουν τουλάχιστον.. Όπως κάνουν τόσους αιώνες :)

Ανώνυμος είπε...

Θα σας διηγηθώ ένα πραγματικό περιστατικό: Μέσα του 2004, ο Ευρ. Στυλιανίδης έχει αναλάβει Υφυπουργός Εξωτερικών στη νεοσύστατη Κυβέρνηση. Από τις πρώτες κινήσεις του ήταν να προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις στην χρηματοδότηση των ΜΚΟ (Για όσους δεν το γνωρίζουν οι ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από το ΥΠ.ΕΞ!!!). Μετά από μόλις λίγες μέρες ο τότε Πρέσβης των ΗΠΑ εισβάλει - κυριολεκτικά - στο ΥΠ.ΕΞ. σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας να μάθει "ποιο είναι αυτό το παιδί ("kid") που πρότεινε τη μείωση της χρηματοδότησης". (!!!) - Ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμησε zeitgeist.
Εχεις τρελαθει στη συνωμοσιολογια και στα βλακωδη σεναρια.

zeitgeist είπε...

Αντί για γενικόλογους αφορισμούς θα ήθελα να μου πεις που ακριβώς διαφωνείς. Είναι εύκολο να λες για συνομοσιολογίες, αλλά παραθέτω κάποια στοιχεία, ενώ εσύ όχι!

zeitgeist είπε...

Ε ναι οι πουλημένοι αλήτες τι άλλο θα πουν...