Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο στόχαστρο διεθνών μυστικών υπηρεσιών το περιοδικό Ρεσάλτo. Αίσχος για το blog "τουκιθεμπλομ" !!! Παρακαλώ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Έκπληκτοι είδαμε στο blog «Τουκιθεμπλομ», σε ένα λιβελογράφημα περί «αντισημιτισμού», εναντίον του Ρεσάλτο, με τίτλο «Αριστεροί και αντισημητισμός», να δημοσιεύεται η φωτογραφία του Αλφόνσου Πάνγκα, ο οποίος είχε αρθρογραφήσει στο τεύχος 4 του περιοδικού, με το ψευδώνυμο «Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι».
Η φωτογραφία προέρχεται από μία ιστοσελίδα ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο της (http://www.intelligence.org.il/).

Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε ένα συνέδριο που διοργανώθηκε στην Τεχεράνη υπό την αιγίδα του Προέδρου Αχμαντινετζάντ και όπως υποστηρίζει είχε ως θέμα την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Προφανώς το συνέδριο παρακολουθούσε στενά και η Μοσάντ, η οποία προμήθευσε τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων.

Το blog «Τουκιθεμπλομ» βρίσκεται εδώ (http://tuki8eblom.blogspot.com/2008/03/blog-post_23.html)

Η φωτογραφία από την ισραηλινή ιστοσελίδα βρίσκεται εδώ (http://www.intelligence.org.il/eng/eng_n/html/holocaust_denial_e.htm)

Θεωρούμε το εξαιρετικά σοβαρό γιατί θέτει το περιοδικό Ρεσάλτο και τους φίλους του στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και καταδεικνύει την στενή συνάφεια αυτών των υπηρεσιών οι οποίες παρακολουθούν Έλληνες πολίτες ανά τον κόσμο, και ορισμένων κύκλων στην Ελλάδα.

Στο blog εκθειάζεται ο Ιός της Ελευθεροτυπίας, ενώ υπάρχουν αποτυπώματα οθόνης από το φόρουμ του Ρεσάλτο.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι βέβαιοι ότι θα πράξουμε τα δέοντα.

από το περιοδικό Ρεσάλτο

από τη μεγκουλίνα (megoulina.blogspot.com)

Σχόλιο: είναι προφανές ότι ένας απλός blogger δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να έχει αυτές τις "πληροφορίες" από μόνος του. Φαίνεται ότι είναι βαλτός. Ο συγκεκριμένος συνεχώς αναφέρεται σε Δημοκρατία της Μακεδονίας!! Και ακολουθεί τον ίδιο τρόπο ακριβώς με τον Ιό της Ελευθεροτυπίας που θέλει να γίνει και ιός της κοινωνίας. Δε θα τα καταφέρει όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: