Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Ο τρόπος δράσης...

Ο στόχος των ...φίλων μας των Αμερικανών είναι η δημιουργία κλίματος ακυβερνησίας σε όλα τα κράτη της ανατολικής κυρίως Ευρώπης που ...ξεφεύγουν από την καθοδήγησή τους σε αντίθεση με τους άλλους Ευρωπαίους. Προσπαθούν να στρέψουν το ένα μέρος της κοινωνίας ενάντια στο άλλο. Πως τα καταφέρνουν; Δημιουργούν δήθεν φιλελεύθερες πολιτικές παρατάξεις όπως είναι η Φιλελεύθερη Συμμαχία, και αναρχικές (λυπάμαι που το λέω καθώς προσβάλλω τη δράση πολύ σημαντικών αναρχικών του παρελθόντος, που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτούς που σήμερα αυτοαποκαλούνται αναρχικοί) οργανώσεις.

Οι μεν φιλελεύθερες πολιτικές παρατάξεις έχουν ως σκοπό το διαχωρισμό της κοινωνίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και τη δημιουργία κοινωνικής σύγχυσης. Έτσι υποστηρίζουν την κάθε είδους ιδιαιτερότητα του καθενός, δήθεν με τη σκέψη "όλοι είναι ίσοι" και με διακυρήξεις φαινομενικά σωστές, θέλουν να προσεγγίσουν πολίτες και να τους περάσουν τη δική τους φιλοσοφία, το δικό τους τρόπο δράσης. Λένε ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να απεμπλακεί από τη χρηματοδότηση της παιδείας και κάθε άλλη χρηματοδότηση και ταυτοχρόνως γράφουν ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μικρότερη επιχορήγηση για την παιδεία σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες!!! Το πρώτο είναι η πολιτική τους θέση, και το δεύτερο ένα πραγματικό γεγονός. Δε λένε όμως ότι πρέπει να αυξηθεί η επιχορήγηση στην παιδεία από το κράτος, σε αυτό είναι κάθετα αντίθετοι!

Γράφουν "Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή ρατσιστικής προκατάληψης, στον αντισημιτισμό και την ισλαμοφοβία." Μα η ισλαμοφοβία δεν είναι πολιτική θέση, είναι αυθόρμητο συναίσθημα. Η ισλαμική προπαγάνδα είναι τέτοια, και η μόρφωση των ισλαμιστών τόσο χαμηλή που οι ιμπεριαλιστικές τάσεις του ισλάμ θα είναι το πρόβλημα του 21ου αιώνα. Προφανώς η ισλαμοφοβία προέρχεται και από την ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών να θέσουν το θέμα στη διεθνή κοινότητα. Όσο για την αντιρατσιστική θέση και τα κέρδη από αυτή έχει γράψει πολλές φορές απίστευτα άρθρα το περιοδικό ρεσάλτο.

Γράφουν "Απορρίπτουμε κάθε μορφή τρομοκρατίας και στηλιτεύουμε όσους γίνονται απολογητές τρομοκρατικών ενεργειών με δήθεν πολιτικά κίνητρα." Μα είναι η τρομοκρατία πολιτική θέση; Τέλος μιλάνε για ...αυτοδιάθεση. Τι μου θυμίζει η αυτοδιάθεση...; Α! ναι, αυτούς που υποστήριζαν το δικαίωμα του Κοσσόβου για αυτοδιάθεση! Τους δήθεν αριστερούς. Την άλλη πλευρά της προπαγάνδας. Τις ΜΚΟ που προβάλλουν το δικαίωμα για αυτοδιάθεση των λαών και χαρακτηρίζουν φασίστα και υπερεθνικιστή όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Παραδείγματος χάριν το indymedia το οποίο χρηματοδοτείται από τον G.Soros όπως έχει αναλύσει η μεγκουλίνα (megoulina.blogspot.com) σε ένα πολύ ωραίο άρθρο. Είναι υπερεθνικιστής όποιος Έλληνας δεν θέλει να ξεπουληθεί το όνομα Μακεδονία, αλλά δεν είναι υπερεθνικιστές οι Σκοπιανοί που θέλουν να πάρουν το όνομα. Είναι υπερεθνικιστής όποιος διαμαρτύρεται για το χαρτονόμισμα των Σκοπίων που έχει ζωγραφιά τον Λευκό Πύργο και όχι οι Σκοπιανοί που βγάλανε το νόμισμα. Φανταστείτε δε, τι είχε να ακούσει όποιος έβγαζε ελληνικό νόμισμα με ζωγραφιά την Αγιά Σοφιά. Επειδή ήταν Έλληνας. Αν ήταν Σκοπιανός θα ήταν φυσιολογικό.

Οι αναρχικοί του indymedia λοιπόν όταν πέσει το παραδάκι από τον Soros τα κάνουν όλα άνω κάτω. Είναι η γνωστή μέθοδος που χρησιμοποίησε η CIA και στη Βενεζουέλα για να χάσει το δημοψήφισμα ο Τσάβες που θα του έδινε τη δυνατότητα επανεκλογής. Δημιουργία κλίματος ακυβερνησίας, με τεχνητές συγκρούσεις στους δρόμους κλπ. Όποιος δεν έχει δει τη θεματική βραδιά του Κούλογλου με τη Λατινική Αμερική έχασε!! Είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο δράσης της Αμερικής και των μυστικών υπηρεσιών.

Σε όλο αυτό το σκηνικό κυρίαρχο ρόλο παίζουν κάποιοι δημοσιοκάφροι, οι οποίοι θέλουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αλλά για αυτούς θα γράψω κάποια άλλη μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: