Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

"Προσοχή σε κάποιους δήθεν φιλελεύθερους...‏"

Προσοχή σε κάθε Φιλελευθερη Φιλαμερικάνικη Συμμάχια, Ουράνιο Τόξο, Παρατηρητήρια του Ελσίνκι, Σαιεντολογίες κλπ. Είναι οι δούρειοι ίπποι που προσπαθούν να εγκαταστήσουν οι Αμερικανοί σε κάθε κράτος της ανατολικής κυρίως Ευρώπης. Ο σκοπός είναι να διασπαστεί και να διαχωριστεί κάθε κοινωνία σε πολλά κομμάτια με το γνωστό διαίρει και βασίλευε. Για αυτό υποστηρίζουν τις μειονότητες, τους ναρκομανείς και κάθε άλλο πιθανό μηχανισμό διάσπασης των κοινωνιών αυτών. Αυτό τους βολεύει ώστε παίρνοντας μαζί τους οι ΗΠΑ τις μειονότητες αυτές τις χρησιμοποιούν για τη διάσπαση όποιου κράτους τους προβάλει εμπόδια. Το ίδιο έγινε στη Γιουγκοσλαβία με τους Αλβανούς του Κοσόβου, το ίδιο έγινε στο Ιράκ με τον Σαντάμ Χουσείν δήθεν δικτάτορα (το θέμα είναι όμως ότι οι πολίτες καταλαβαίνοντας τις προθέσεις των ΗΠΑ ήταν στο πλευρό του Σαντάμ άσχετα αν ήταν δικτάτορας ή όχι), το ίδιο γίνεται και τώρα στην Ελλάδα με την προσπάθεια της Αμερικής για δημιουργία τουρκικής μειονότητας (καταργώντας τη συμθήκη της Λωζάννης) με μελλοντικό σκοπό την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης και τη διάσπαση της Ελλάδας, τη δήθεν ύπαρξη τσάμηδων, όπως και όποια άλλη διάσπαση είναι δυνατή. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούν να έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά ταυτοχρόνως με πολλά αδύναμα κρατίδια, αντί ισχυρών κρατών.
Σε συνέντευξη του Κρις Σπύρου (Ελληνοαμερικανός, πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάίρ) στον Κούλογλου δήλωσε ότι "Για την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου διαφωνώ γιατί έτσι θα είχαμε 700 κρατίδια στην Ευρώπη, αλλά αυτή είναι η στρατηγικη των ΗΠΑ"!!! Δηλαδή η στρατηγικη τους είναι να διασπάσουν τον κόσμο σε όσο πιο μικρά και αδύναμα κρατίδια υπό τον έλεγχό τους. Μακριά λοιπόν από κάθε αντιρατσιστική πορεία που διοργανώνουν, μην τους δίνετε τη δύναμη που θέλουν. Ο ρατσισμός δε λύνεται με πορείες. Λύνεται με λόγια και εξηγήσεις, οι πορείες στοχεύουν στον κοινωνικό διχασμό. Τέλος προσοχη σε κάποιους "Ιους" δημοσιογράφους βαλτούς για τον ίδιο λόγο.

2 σχόλια:

Skinious είπε...

Καλή αρχή σου εύχομαι! Καλό θα ήταν λόγω ονόματος να είχες και πρόχειρη την ταινία να την βλέπαμε όποτε θέλαμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος
Είμαι νέος blogger επίσης

zeitgeist είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Έβαλα την ταινία και στο blog για να μπορεί ο καθένας να τη δει από εδώ κατευθείαν. Έχει βγει επόμενη εκδοχή της λίγο διαφοροποιημένη και δεν έχουν φτιάξει ακόμα τους ελληνικούς υπότιτλους. Δεν έχει όμως και μεγάλη διαφορά από αυτήν που ανέβασα.