Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Η (αθώα) πλάνη της ελληνικής (επίσημης) αριστεράς...

Τη στιγμή που όλες οι (υγιείς) αριστερές πολιτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο προτάσσουν τον πατριωτισμό στην Ελλάδα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: Οτιδήποτε πατριωτικό θεωρείται φασιστικό και από τα 2 δήθεν αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Στη Βενεζουέλα ο Τσάβες ορκιζόταν με τα λόγια: "Σοσιαλισμός, πατρίδα ή θάνατος!"

Στην Κολομβία η αριστερά και τα αντάρτικα κινήματα οργάνωσαν την πατριωτική ένωση (Union Patriotica).

Αυτό το "περίεργο" φαινόμενο με τον αντιπατριωτισμό των ελληνικών αριστερών κομμάτων, με αυτόν το λαικισμό, πάει πολύ! Που είναι το ΚΚΕ που πριν μερικά χρόνια δεν σταματούσε να καταγγέλει την παγκοσμιοποίηση; Σήμερα το πρόβλημα της παγκοσμιοποίησης δεν υφίσταται; Ή μήπως δε ...συμφέρει να το αναφέρουν;

Σήμερα κάποιοι του ΠΑΜΕ δηλώνουν ότι είναι προκλητικό να γίνονται παρελάσεις κοντά στα σύνορα! Ώπα ρε επαναστάτη θα σου σκιστεί το καλσόν!

Πρέπει ο κόσμος να τους φτύσει μπας και ξυπνήσουν. Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο της Οργανωτικής Επιτροπής Πατριωτικής Αριστεράς. Μερικά αποσπάσματα:

"Οι εμπρησμοί του φετινού καλοκαιριού έκαψαν δάση σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα όμως πήραν διαστάσεις πραγματικού ολοκαυτώματος. Η σχεδιασμένη επικέντρωση σε επιλεγμένους στόχους -τουριστικά θέρετρα, καλλιέργειες, κτηνοτροφία, ηλεκτροπαραγωγή, ανθρώπινες ζωές, παραπέμπει στην κατεύθυνση ισχυρής και παράφρονος ξένης δύναμης, η οποία έχει καταληφθεί από εκδικητικό αμόκ και θέλει να προκαλέσει ολοκληρωτική οικονομική και οικολογική καταστροφή της χώρας και να γονατίσει το μαχητικό πνεύμα του λαού της."

"Πιο δεξιά απ' την Δεξιά κινείται η επίσημη Αριστερά, σέρνοντας ξοπίσω της και τις εξωκοινοβουλευτικές ομάδες. Απ' την ίδια την λογική του εκφυλισμού της έχει εξελιχθεί από υπηρέτης των αφεντικών, σε υπηρέτη του αφεντικού των αφεντικών. Αντί να καταγγείλει αυτή όσα δεν τολμά ο Καραμανλής, ζητάει να μπει τέλος στους «υπαινιγμούς»! Ενώπιον της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας νίπτει τας χείρας της. Μηρυκάζει παραμύθια που συγκαλύπτουν τους ένοχους. Αποδίδει τον πύρινο όλεθρο σε «συνομωσία καταπατητών» ενώ χαρακτηρίζει ... «συνομωσιολόγους»(!) όσους καταγγέλλουν (έστω και πλαγίως) ότι πίσω απ' την πύρινη συμφορά βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τους εμπρησμούς (όπως άλλωστε την πλαστή τρομοκρατία) ως μέσο εκβιασμού και πολιτικής χειραγώγησης."

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ενώ συνεχίζεται το πύρινο μακελειό, οργιάζουν πάνω στα αποκαΐδια και τα φέρετρα τα παρασκηνιακά παζαρέματα. Και τα χειροτέρα ίσως έπονται!"

Απορώ πως είναι δυνατόν τα γελοία κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνουν στη βουλή και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις όπως η Οργανωτική Επιτροπή Πατριωτικής Αριστεράς να βρίσκονται εκτός Βουλής. Αν και δε συμφωνώ ιδεολογικά ακριβώς με τον χώρο αυτό, όταν οι προθέσεις του πολιτικού είναι υγιής, πολύ λίγο ρόλο παίζει το Αριστερά-Δεξιά-Κέντρο. Φτύστε τους ομαδικά επιτέλους όλους αυτούς της Βουλής, και ψηφίστε πολιτικούς με υγιή κίνητρα μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο.

Όλο το πολύ καλό άρθρο είναι εδώ.

1 σχόλιο:

Συνωμότες k Συνωμότριες είπε...

Χαίρομαι Πραγματικά που επιτέλους κάποιος αναγνωρίζει την ύπαρξη της πραγματικής αριστεράς.
ΚΚΕ ΣΥΝ κτλ κατασκευασμένες αριστερές παρατάξεις που εξυπηρετούν το σύστημα και δεν το αντιμάχονται.