Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Παιδιά 3 ετών θα καταγγέλονται ως "ρατσιστές"

"Λοιπόν, το άρθρο με δυο λόγια λέει ότι στην Αγγλία προωθείται η εφαρμογή των κάτωθι μέτρων, για την καταπολέμηση του «ρατσισμού»:

-- Η Γκεστάπο των «προοδευτικών» θα συλλαμβάνει ακόμη και τρίχρονα παιδιά για «ρατσισμό»! Η Γκεστάπο θα παρακολουθεί ακόμη και τα μωρά, διότι «και αυτά μπορούν να αναγνωρίσουν έναν διαφορετικό άνθρωπο»!"

Η συνέχεια εδώ.

Σχόλιο: Είναι η πολιτική της Νέας Τάξης, του στραπατσαρίσματος των πολιτισμών. Είναι επίσης συνέχεια της απόφασης ελληνικού δικαστηρίου που έκρινε ένοχους δημοσιογράφους επειδή έγραψαν άρθρο-ρεπορτάζ που παρουσίαζε τους αθίγγανους να κλέβουν υλικά από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ και να το πουλάνε! Από που και ως που ρατσισμός; Δηλαδή αν έγραφε ότι Έλληνες κλέβουν τα υλικά και τα πουλάνε θα ήταν ρατσισμός κατά των Ελλήνων; Πόσο θέλουν ακόμα για να μας τρελάνουν; Που ήταν το ψέμα; Στο ότι ήταν αθίγγανοι ή γύφτοι όπως συνηθίζει ο λαός να τους αποκαλεί, ή ότι κλέβουν τα υλικά;

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό γύφτος δείτε τι γράφουν ένα αγγλικό (wictionary) και ένα ελληνικό λεξικό (έβαλα και screenshots)