Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Η εξυπνότερη γενιά, ή μήπως μια χειραγωγούμενη μάζα;

Τέλος η ανωνυμία στα κινητά! Για λόγους ασφάλειας ή μήπως όχι;
Προσεχώς κάρτα του πολίτη! Απλά μια νέα ταυτότητα η μέσο ελέγχου;
Τέλος στα κλειστά επαγγέλματα προσπαθεί να βάλει η κυβέρνηση ή μας κοροιδεύει;

Και να που τα καταφέραμε τελικά! 35 χρόνια "δημοκρατίας" ήταν αρκετά για να ρίξουν την Ελλάδα στο καναβάτσο... Η χειραγώγηση από τα ΜΜΕ είναι τόσο προφανής αλλά κανείς δεν τη βλέπει!

Εδώ και εκατοντάδες γενιές, Ελληνίδες και Έλληνες πίστευαν στον Χριστιανισμό. Κι έτσι ο Χριστιανισμός έφτασε μέχρι τις μέρες μας. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό η γιαγιά έχει την Αγία Γραφή πάνω στο τραπέζι. Άλλες εποχές θα πείτε, ο κόσμος προχωράει. Αλλά όταν βλέπω όλες τις αποφάσεις αυτής της γενιάς, της δικής μας, να έχουν οδηγήσει τη χώρα στο γκρεμό, πως να πειστώ ότι και ο παραγκωνισμός της θρησκείας είναι η σωστή απόφαση; Το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι ΜΟΝΟ ο Χριστιανισμός πολεμάται και θεωρείται περιττός! Οι μουσουλμάνοι παραμένουν το ίδιο πιστοί, οι Βουδιστές το ίδιο, οι εβραίοι δεν το συζητώ, ακόμα και οι Καθολικοί Χριστιανοί. Τελικά εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Ελλάδα, οι προοδευτικοί, είμαστε οι μόνοι που δε φοβόμαστε Θεούς και δαίμονες! Τα καταφέρνουμε από μόνοι μας... Φαίνεται και από τους πολιτικούς που επιλέγουμε 35 χρόνια τώρα!

Περάσαμε εμφύλιο πόλεμο, όπου οι μισοί πολεμούσαν για να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι Αμερικανοί και οι άλλοι μισοί για να κάνουν κουμάντο οι Ρώσοι. Ούτε ένας δε σκέφτηκε "ρε παιδιά Έλληνες είμαστε, ας κάτσουμε να τα βρούμε μεταξύ μας"!! Οπότε ένας τόσο έξυπνος λαός όπως εμείς τι να την κάνουμε τη θρηκεία; Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο όποιος πιστεύει να λοιδωρείται!

Η κάρτα του πολίτη λοιπόν... Είναι απλά μια νέα ταυτότητα; Αν ναι, ο καθένας μπορεί να κρατήσει την παλιά. Δε βλέπω τον λόγο που πρέπει να γίνει υποχρεωτική η αλλαγή. Το τελευταίο κάτι κρύβει... Προδίδει ότι την προορίζουν για μέσο ελέγχου των μαζών... Φανταστείτε να σας ελέγχει που πάτε και τι κάνετε ο Πάγκαλος!!!

Μας είπαν ότι η ανωνυμία στα κινητά καταργήθηκε επειδή τα καρτοκινητά χρησιμοποιούνταν για απειλές κλπ. Αλλά για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιούνται και τα καρτοτηλέφωνα στο δρόμο! Δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία να καταργηθούν... Ο λόγος λοιπόν είναι και πάλι για να μας ελέγχουν και να ξέρουν κάθε στιγμή που βρισκόμαστε! Η ανωνυμία τελείωσε, οι απειλές όχι λοιπόν...

Πάμε σε ένα ακόμη ψέμα! Τα κλειστά επαγγέλματα. Ενδιαφέρεται όντως η κυβέρνηση να ανοιξει τα κλειστά επαγγέλματα ώστε να τονώσει τον ανταγωνισμό στην αγορά, ή απλά θέλει να ελέγχει αυτή τα κλειστά επαγγέλματα; Έτσι κλείνει όσα από αυτά δεν της προσφέρουν επιπλέον κέρδος και μίζες, αλλά δημιουργεί νέα κλειστά επαγγέλματα. Στην Εγνατία οδό πχ δεν υπάρχει βενζινάδικο ούτε για δείγμα! Ο λόγος; Η κυβέρνηση θέλει να δημοπρατήσει συγκεκριμένες θέσεις για βενζινάδικα (πχ 1 ανά 100χλμ) ώστε να βγάλει χρήματα δημιουργώντας ένα ακόμη κλειστό επάγγελμα!!! Και έτσι ο καθένας μας θα πληρώνει τη βενζίνη 1.75 αντί για 1.60, αφού δε θα μπορεί να ανοίξει άλλος βενζινάδικο κοντά στα ήδη υπάρχοντα. Και αφού η κυβέρνηση θα βγάλει λεφτά δεν πάει να κουρεύεται ο ανταγωνισμός;

Αντίστοιχα και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας! Αντί να αδειοδοτεί ελεύθερα τις νέες ΑΠΕ, και να φορολογεί το παραγόμενο έργο, εγκρίνει μόνο τις αιτήσεις των ημέτερων παίρνοντας τα κατάλληλα "ανταλλάγματα". Έτσι δημιουργεί ακόμα ένα κλειστό επάγγελμα, αλλά αρκετά προσοδοφόρο για την ίδια!

Έλληνες και Ελληνίδες ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Κλείστε την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: