Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Είναι όντως ένα "αυθόρμητο λαικό κίνημα";

Ίσως πρέπει να δούμε πως δρουν οι μπαχαλάκηδες για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορεί να είναι ένα αυθόρμητο λαικό κίνημα!

Σε κάθε περίπτωση διαλέγεται αρχικά η περιοχή όπου πρέπει (!) να δημιουργηθούν επεισόδια... Κάθε "ομάδα κρούσης" αποτελείται από περίπου 200 άτομα. Εννοείται ότι στην αρχή τα 200 αυτά άτομα δεν είναι μαζεμένα, αλλά είναι διασπασμένα σε ομάδες των 5-10 ατόμων και έχουν σαν ορμητήρια διάφορα κτίρια της εν λόγω περιοχής. Η συνεννόηση μεταξύ τους είναι συνεχής με ασυρμάτους και με κινητά τηλέφωνα! Κάποιες από τις ολιγομελείς αυτές ομάδες έχουν στόχο τη διερεύνηση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή, και κινούνται συνεχώς στους γύρω δρόμους. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ακόμα και κοριτσάκια 14-15 χρονών! Επίσης χρησιμοποιούνται και ποδηλάτες!

Στη συνέχεια μερικές από αυτές τις ομάδες κινούνται προς ένα συγκεκριμένο σημείο για να τραβήξουν πάνω τους τις αστυνομικές δυνάμεις και να κάνουν αντιπερισπασμό για τις υπόλοιπες ομάδες (που είναι και οι περισσότερες) οι οποίες ξαφνικά ενώνονται σε άλλο σημείο, βάζουν φωτιές και καταστρέφουν τις περιουσίες του κοσμάκη! 

Αυτή η δράση δεν μπορεί να είναι δράση αυθόρμητου λαικού κινήματος όπως κάποιοι θέλουν να μας περάσουν, αλλά δράση τρομοκρατικής οργάνωσης (κυριολεκτικά...). Είναι πολύ πιο οργανωμένο από την ανύπαρκτη ελληνική αστυνομία! Το μαζικό λαικό κίνημα δεν μπορεί να έχει εχθρούς στην κοινωνία που αγανακτισμένοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατευτούν από τη στυγνή τρομοκρατία, όπως γίνεται στην Πάτρα, όπως γίνεται στην Κρήτη και αλλού! Οι αγωνιστές δεν μπορεί να μεταφέρονται με λεωφορεία από πόλη σε πόλη και να τα σπάνε.

Σε όλο αυτό το σκηνικό είναι σαφής και ο ρόλος της διεθνούς προπαγάνδας. Τα ξένα ΜΜΕ σαφώς πιο ενημερωμένα από τα ελληνικά (πριν τα γεγονότα;), όπως και κάποιοι πολιτικοί (προηγούμενη ανάρτηση). Τα επεισόδια σε ελληνικές πρεσβείες διαφόρων χωρών της Ευρώπης είναι σημαντικά για να φανεί η βαρβαρότητα της ελληνικής κοινωνίας...

ΥΓ.: Η οδηγία του "συμμάχου" μας είναι σαφής. Πρόωρες εκλογές ακόμα και τώρα αν είναι δυνατόν. Σίγουρη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβουν ξανά οι Αμερικάνοι τον έλεγχο στο τιμόνι της χώρας... Δεν είναι περίεργο που σε όλες τις εκπομπές τις τελευταίες μέρες οι βουλευτές των κομμάτων αυτών κάθονται δίπλα-δίπλα και δεν διαφωνούν σε τίποτα; 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για δοκιμάστε να πειράξετε ξανά τις περιουσίες του κοσμάκη και θα δείτε τι θα πάθετε μαλάκες! Φωνή λαού, οργή Θεού! Δεν σας σηκώνει άλλο το κλίμα στην Ελλάδα, καταλάβετε το επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Re pedia, O karatzaferis proxtes eipe kati pou me trelane. "Gnorizoun oi mystikes ypiresies ths kybernisis gia "perierges afixeis entos 24 oron"?"

Ti 8elei na pei o poihths?
Poioi "afix8ikan kai ti entoles 8a dosoun"?

zeitgeist είπε...

Το θέμα ήταν να πιστέψει ο κόσμος ότι αν βγει στο δρόμο, οι κουκουλοφλώροι θα τρέχουν να κρυφτύν.

Αυτοί που αφίχθηκαν είναι ενισχύσεις από το εξωτερικό! Δεν είναι αρκετά τα ντόπια μπουμπούκια μας και έρχονται και από αλλού.

Ανώνυμος είπε...

μπα αυθορμητο ειναι αφου το λεει και ο πλεον εγκριτος σχολιαστης λαζοπουλος αυτοι που τα σπανε ειναι μεταμφιεσμενοι αστυνομικοι σε κουκουλοφορους
τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα
ολα αυτα ειναι προπαγανδα και προβοκατσια των κακων αστυνομικων

zeitgeist είπε...

Τα ΜΜΕ θα τα καταφέρουν να μας κάνουν χαζά αμερικανάκια; Για να δούμε...