Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ψέματα από τη Γάζα - Ο βρώμικος πόλεμος της Χαμάς;;;;;;;;;;;;; Άνοιξαν και blog τα πρακτοράκια;

Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στα blogs η είδηση ότι το Ισραήλ ψάχνει συνεργάτες-blogger για να αντιστρέψει τον διαφαινόμενο αντισημιτισμό μετά την επίθεση στη Γάζα, σε διάφορες χώρες της Ευρώπης κυρίως. Και σε χρόνο ρεκόρ έχουμε και το πρώτο blog αυτής της προσπάθειας προπαγάνδας. Είναι το http://israelyesgr.blogspot.com που μας ενημερώνει τι πραγματικά έγινε στη Γάζα κατά τη διάρκεια του πολέμου... Ένα κείμενο γραμμένο από τη Μοσσάντ που στάλθηκε για δημοσίευση στο ιταλικό περιοδικό panorama και στον "δημοσιογράφο" Φάουστο Μπιλοσλάβο και αναδημοσιεύεται από το παραπάνω "blog" (μην πανε χαμένα και τα λεφτά που δώσανε για προπαγάνδα στο περιοδικό...).

Δεν αναφέρει πουθενά ότι:

-Τον πόλεμο τον ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί
-Χρησιμοποιήθηκαν βόμβες λευκού φοσφώρου

Μας λέει όμως γιατί σκοτώθηκαν πολλοί άμαχοι, σε μια ιστοριούλα που είναι καλή για ταινία στον κινηματογράφο (άξιος ο εβραίος συγγραφέας της...), αλλά καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Ένας σύντομος σχολιασμός:

"Τώρα το ισλαμικό κίνημα που κυβερνά την Γάζα κρατώντας το Κόρανι στο ένα χέρι και το όπλο στο άλλο θέλει να ελέγξει τα πάντα, ακόμα και την ανθρωπιστική βοήθεια και την ανοικοδόμηση."

Δηλαδή ποιος να ελέγξει την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα αν όχι η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση των Παλαιστινίων; Οι Ισραηλινοί;

"Οι Ισραηλινοί είχαν αρχίσει να καλούν στα κινητά τηλέφωνα των ενοίκων διατάζοντας τους να εγκαταλείψουν τον χώρο."

Δηλαδή υπήρχαν άτομα που πίστευαν ότι με τα όπλα θα πετύχουν τα αεροσκάφη (!!!), και οι Ισραηλινοί έψαξαν και βρήκαν τα τηλέφωνα των κατοίκων (τους λυπήθηκαν μάλλον!!!!!!!) να τους πουν να φύγουν!!! Ελεύθεροι σκοπευτές για αεροπλάνα!!! Ποιος τα πιστεύει αυτά ρε... Και σκοτώθηκαν και αυτοί από την ισοπέδωση του κτιρίου; Έμειναν μέσα; Πρέπει να ήταν πολύ έξυπνοι!

"Η Ισλαμική Τράπεζα δεν κάνει εξαιρέσεις."

Αχαχαχα! Καλό!

"Όταν οι μαχητές πήραν θέσεις στην ταράτσα, ένας πρώην Παλαιστίνιος συνταγματάρχης πήγε να τους μιλήσει εξηγώντας ότι θα τραβήξουν τις βόμβες των Ισραηλινών στα παιδιά που βρίσκονται στο κτήριο. «Θα είναι μεγάλη τιμή εάν πεθάνετε μαζί μας,»"


Πρέπει να είναι πολύ βλάκες για να ξέρουν ότι θα σκοτωθούν έτσι απλά, χωρίς να έχουν να κερδίσουν κάτι...


"«Εξαπολύουν ρουκέτες χωρίς κανένα στρατιωτικό αποτέλεσμα εκτός από την αυτοκαταστροφή,»"


Η ανησυχία σου είναι μήπως αυτοκαταστραφούν οι Παλαιστίνιοι; Γιατί πολύ "ενδιαφέρον" δείχνεις για αυτούς, στην περιγραφή του ιστολογίου σου άλλα γράφεις όμως...



"Αφότου η Χαμάς χρησιμοποίησε τον πόλεμο για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό, τώρα θέλει να ελέγξει την διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας και την ανοικοδόμηση. Επιπλέον, προσπάθησε να κατασχέσει την βοήθεια της UNRWA, την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες."



Έναν πόλεμο που τον ξεκίνησε το Ισραήλ, πως γίνεται να τον εκμεταλλευτεί η Χαμάς; Θα ήταν αυτή που θα τον είχε ξεκινήσει αν τη βόλευε... Όσο για τον ΟΗΕ, τον άκουσα να κατηγορεί το Ισραήλ, όχι την Παλαιστίνη. Εκτός αν είναι τόσο ισχυρό το παλαιστινιακό λόμπυ...


"Ο Πρόεδρος της ΜΚΟ φοβάται την Χαμάς, όχι τους Ισραηλινούς."


Λογικό! Όλοι ξέρουμε ποιοι ιδρύουν αυτές τις ΜΚΟ... Το αφεντικό του να φοβηθεί;


"Ένας δημοσιογράφος της Γάζας έχασε ένα όμορφο δυόροφο σπίτι. Του έδωσαν 380 ευρώ ως μία αρχική αποζημίωση."


Ένας δημοσιογράφος, μια φορά και έναν καιρό, είχε ένα όμορφο σπιτάκι...


"Ένα πικρόχολο ανέκδοτο που κυκλοφορεί ανάμεσα στους Παλαιστινίους στη Γάζα είναι: «Μερικές ακόμα νίκες σαν και αυτές και η Γάζα θα εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης.»"


Μετά από τα δεινά του πολέμου, βρέθηκαν σε μια καφετέρια και έλεγαν μ...κίες... Άλλη δουλειά δεν είχαν... Το ανέκδοτο αυτό είναι των Ισραηλινών όχι των Παλαιστινίων.



Ολόλκηρη η ιστορία εδώ.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Οι άνθρωποι πίσω από τον Ομπάμα - Ένταλμα σύλληψης του προέδρου του Σουδάν!!!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενός ιστορικού που περιγράφει τους "συμβούλους" του Ομπάμα. Τη θυμήθηκα όταν είδα στο πολύ καλό infognomonpolitics.blogspot.com ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του προέδρου του Σουδάν! Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε γιατί εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Ο στόχος είναι η ενεργειακή απομόνωση της Κίνας, της οποίας μεγάλος προμηθευτής ενέργειας είναι το Σουδάν...