Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ποιος έχει τα μούτρα να απαιτεί καλύτερη αστυνομία; Ας κοιταχτούμε λίγο στον καθρέφτη...

Πολλή κουβέντα τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ με αρκετούς δημοσιογράφους να απαιτούν από τους "καλούς αστυνομικούς" να διώξουν από το σώμα τους "μπάτσους"! Σε μια χώρα που:

-Πολλοί από τους δημοσιογράφους είναι "πουλημένοι"
-Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι "αργόσχολοι"
-Πολλοί ταξιτζήδες είναι "ταρίφες"
-Πολλοί πολιτικοί είναι "λαμόγια"
-Πολλοί γιατροί είναι "χασάπηδες"
-Κλπ (βάλτε εσείς όποιο άλλο επάγγελμα θέλετε...)

Γιατί οι μόνοι που έχουν την υποχρέωση να κάνουν αυτοκάθαρση είναι οι αστυνομικοί; Είμαστε μια κοινωνία που μας αξίζουν καλύτεροι πολιτικοί, καλύτεροι γιατροί, κλπ; Οι αστυνομικοί ήρθαν από άλλον πλανήτη στην Ελλάδα, ή είναι φίλοι μας, συγγενείς μας, συμπολίτες μας; Οι ίδιοι οι καθαροί δημοσιογράφοι πχ, τι έκαναν για διώξουν τους πουλημένους από το επάγγελμά τους;

Εδώ υπάρχουν πατέρες που δεν μπορούν να συμμαζέψουν τα παιδιά τους, τα οποία βαρέθηκαν να παίζουν Playstation και βγήκαν να τα σπάσουν για να ξεδώσουν (μιλάμε για πλουσιόπαιδα...). Τα ίδια 15χρονα που πριν λίγο καιρό έκαναν καταλήψεις στα σχολία επειδή δεν τους άρεσαν οι τετράγωνες τυρόπιτες (ναι είχε ακουστεί και αυτό στην τηλεόραση...), απέκτησαν πολιτική συνείδηση και θα αλλάξουν τον κόσμο! Απίστευτα πράγματα που με την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να πιστέψουμε.

Ας σοβαρευτούμε λίγο καλύτερα. Ένας άνθρωπος 15 χρονών δεν είναι ικανός να διαχειριστεί την πλήρη ελευθερία και ανεξαρτησία του. Είναι νωρίς για να απογαλακτιστεί από την οικογένεια. Πόσο μάλλον να απαιτήσει κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές. Και φυσικά γίνεται το εύκολο θύμα των αδίστακτων αλητήριων που τα χρησιμοποιούν σαν ασπίδα στις τρομοκρατικές πράξεις τους.

Γράφω αυτό το άρθρο όχι για να υπερασπιστώ την ανίκανη ελληνική ασυτνομία, αλλά για να εκφράσω πόσο σαθρά είναι τα επιχειρήματα των ΜΜΕ ως προς τη "δικαιολογημένη αντίδραση" των νέων... Τα ΜΜΕ που μας παρουσίαζαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πίνουν καφέ στην Κοραή και να διαμαρτύρονται για την ύπαρξη της αστυνομίας και τα παρουσίασαν σαν "αυθόρμητες αντιδράσεις πολιτών" (ποιος λογικός άνθρωπος θα κατέβαινε για καφέ στο κέντρο την ώρα που αυτό καιγόταν;).

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Είναι όντως ένα "αυθόρμητο λαικό κίνημα";

Ίσως πρέπει να δούμε πως δρουν οι μπαχαλάκηδες για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορεί να είναι ένα αυθόρμητο λαικό κίνημα!

Σε κάθε περίπτωση διαλέγεται αρχικά η περιοχή όπου πρέπει (!) να δημιουργηθούν επεισόδια... Κάθε "ομάδα κρούσης" αποτελείται από περίπου 200 άτομα. Εννοείται ότι στην αρχή τα 200 αυτά άτομα δεν είναι μαζεμένα, αλλά είναι διασπασμένα σε ομάδες των 5-10 ατόμων και έχουν σαν ορμητήρια διάφορα κτίρια της εν λόγω περιοχής. Η συνεννόηση μεταξύ τους είναι συνεχής με ασυρμάτους και με κινητά τηλέφωνα! Κάποιες από τις ολιγομελείς αυτές ομάδες έχουν στόχο τη διερεύνηση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή, και κινούνται συνεχώς στους γύρω δρόμους. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ακόμα και κοριτσάκια 14-15 χρονών! Επίσης χρησιμοποιούνται και ποδηλάτες!

Στη συνέχεια μερικές από αυτές τις ομάδες κινούνται προς ένα συγκεκριμένο σημείο για να τραβήξουν πάνω τους τις αστυνομικές δυνάμεις και να κάνουν αντιπερισπασμό για τις υπόλοιπες ομάδες (που είναι και οι περισσότερες) οι οποίες ξαφνικά ενώνονται σε άλλο σημείο, βάζουν φωτιές και καταστρέφουν τις περιουσίες του κοσμάκη! 

Αυτή η δράση δεν μπορεί να είναι δράση αυθόρμητου λαικού κινήματος όπως κάποιοι θέλουν να μας περάσουν, αλλά δράση τρομοκρατικής οργάνωσης (κυριολεκτικά...). Είναι πολύ πιο οργανωμένο από την ανύπαρκτη ελληνική αστυνομία! Το μαζικό λαικό κίνημα δεν μπορεί να έχει εχθρούς στην κοινωνία που αγανακτισμένοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατευτούν από τη στυγνή τρομοκρατία, όπως γίνεται στην Πάτρα, όπως γίνεται στην Κρήτη και αλλού! Οι αγωνιστές δεν μπορεί να μεταφέρονται με λεωφορεία από πόλη σε πόλη και να τα σπάνε.

Σε όλο αυτό το σκηνικό είναι σαφής και ο ρόλος της διεθνούς προπαγάνδας. Τα ξένα ΜΜΕ σαφώς πιο ενημερωμένα από τα ελληνικά (πριν τα γεγονότα;), όπως και κάποιοι πολιτικοί (προηγούμενη ανάρτηση). Τα επεισόδια σε ελληνικές πρεσβείες διαφόρων χωρών της Ευρώπης είναι σημαντικά για να φανεί η βαρβαρότητα της ελληνικής κοινωνίας...

ΥΓ.: Η οδηγία του "συμμάχου" μας είναι σαφής. Πρόωρες εκλογές ακόμα και τώρα αν είναι δυνατόν. Σίγουρη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβουν ξανά οι Αμερικάνοι τον έλεγχο στο τιμόνι της χώρας... Δεν είναι περίεργο που σε όλες τις εκπομπές τις τελευταίες μέρες οι βουλευτές των κομμάτων αυτών κάθονται δίπλα-δίπλα και δεν διαφωνούν σε τίποτα; 


Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Πως να κάνετε υποχείριο μια χώρα. Βήμα 2ο: Δημιουργία κλίματος ακυβερνησίας...

Κάποιοι αλήτες έστησαν τη δολοφονία του άτυχου Αλέξη για να προωθήσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα στη χώρα μας. Η οργανωμένη αντίδραση με καταστροφικές πορείες σε ελάχιστα λεπτά από τη δολοφονία (μα πως το έμαθαν τόσο γρήγορα εφόσον το παιδί δεν ήταν καν στον αντιεξουσιαστικό χώρο;) δείχνει ότι το σκηνικό ήταν προμελετημένο, ώστε να προκληθεί αυτό το χάος στη χώρα για να αντικατασταθεί η "ρωσόφιλη" κυβέρνηση και να "τοποθετηθεί" στην εξουσία η αγαπημένη των "συμμάχων" μας Αμερικάνων! Και αυτό το σχέδιο βοηθάται και από την τραγική ανικανότητα της ίδιας της κυβέρνησης, με ευθυνόφοβη στάση ανίκανων πολιτικών και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, που αφήνουν καμιά 500 αλήτες να τρομοκρατούν ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν από τη συμφωνία της Ελλάδας με τη Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Το πρώτο βήμα ήταν οι φωτιές που είχαν διπλό στόχο. Ο πρώτος ήταν το πολιτικό κόστος στη ΝΔ. Ο δεύτερος ήταν η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από όπου και θα προέρχονταν τα δάνεια για την ανοικοδόμηση της καμμένης χώρας. Ήδη το εθνικό χρέος της χώρας μας εκτινάχτηκε στα ύψη! Ας μην έχουμε καμιά αμφιβολία για το ποιος έβαλε τις φωτιές. Ας μην έχουμε καμιά αμφιβολία για το ποιος υποκινεί τα επεισόδια. Τα ίδια πρόσωπα είναι...

Γράφεται ότι πρώτα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν την είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου, σε αντίθεση με την τότε κρατούσα άποψη των ελληνικών ΜΜΕ που μιλούσαν για εξοστρακισμό της σφαίρας και άλλες ανοησίες. Πως μπορεί να το ήξεραν πρώτοι; 

Όλα αυτά βέβαια συμπληρώνονται και από την αντίστοιχη ιντερνετική προπαγάνδα... Οι μεγαλύτεροι οικολόγοι του πλανήτη (ποιοι άλλοι, οι Αμερικανοί βέβαια...) έχουν φτιάξει γκρουπ στο facebook με τίτλο "Campaign for the reforestation of areas in Greece destroyed by forest fires" και μας προτρέπει να πιέσουμε για να γίνει η αναδάσωση. Γιατί όμως εφόσον απευθύνεται σε Έλληνες έχει την περιγραφή στα αγγλικά; Επειδή δε θα είχε νόημα αν δε φαινόταν διεθνώς η βαρβαρότητα της Ελλάδας να μην αναδασώνει τα καμμένα δάση. Αναδάσωση από την οποία αυτοί θα προσκομίσουν τεράστια κέρδη από τα δάνεια φυσικά!!! Και αν ενδιαφέρεστε ποιος είχε την πρωτοβουλία για το γκρουπ ενημερωνόμαστε παρακάτω ότι είναι μια ΜΚΟ (τι θαύμα!) με τίτλο "Plant your roots in Greece". Δηλαδή δε βρέθηκαν Έλληνες που νοιάζονται για τα καμμένα δάση; Ας υποστηρίξουμε τα ελληνικά αντίστοιχα γκρουπ και όχι αυτά με τις ξενόγλωσσες περιγραφές.

Αντίστοιχη εκμετάλλευση υπάρχει από τους ίδιους και για τη δολοφονία του 15χρονου. Γκρουπ στο facebook με τίτλο "Killing of a 15 year old student in Greece"! Για να δείξουν και πάλι διεθνώς τη βαρβαρότητα των Ελλήνων. Μόνο που οι ίδιοι που όπλισαν το χέρι του αστυνόμου, είναι αυτοί που προσπαθούν να οδηγήσουν τη χώρα στο χάος, με τις στημένες διαδηλώσεις και καταστροφές περιουσιών του λαού, για τον οποίο οι ίδιοι δήθεν παλεύουν.

Όπως γράφει και το troktiko.blogspot.com κάποιοι το ήξεραν ότι θα γίνουν όλα αυτά πριν γίνουν!!! Ποιοι;



Τα παραδείγματα ιντερνετικής προπαγάνδας για να φανεί διεθνώς πόσο βάρβαροι είναι οι Έλληνες είναι πάρα πολλά. Δείτε το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε παλιότερα και σε ελληνικά blogs και δείχνει την δήθεν κακομεταχείρηση των ζώων στην Ελλάδα. Δείχνει κακοποιημένα ζώα, άρρωστα, αλλά πουθενά δε φαίνεται κάποιο τοπίο. Οι φωτογραφίες είναι πάρα πολλές αλλά πουθενά ένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι αυτά έγιναν στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να είναι από κάποια εγκυκλοπαίδεια... Όπως πάντα η περιγραφή του βίντεο είναι στα αγγλικά και πάλι, και αναφέρεται σε αυτούς που θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα (είναι πηγή εσόδων για την Ελλάδα ο τουρισμός...). Τι σχέση έχει ο τουρισμός με την υποτιθέμενη κακοποίηση των ζώων όμως δεν μπορώ να το καταλάβω. Έτσι γίνεται η προπαγάνδα και όποιος δει και τα σχόλια κάτω από το βίντεο θα καταλάβει ότι είναι και πετυχημένη...