Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ποιοι είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι;

Η απογοήτευση του κόσμου για τους πολιτικούς τον έχει αναγκάσει να ψάχνει τον κανένα για να τον ψηφίσει και να μην τον βρίσκει! Στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις οι Οικολόγοι Πράσινοι πήραν 2% και ο κόσμος προσβλέποντας σε νέους και άφθαρτους πολιτικούς στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τους έδωσε 3,5%!!! Ποιοι είναι όμως οι Οικολόγοι Πράσινοι;

Ένα πολύ καλό άρθρο από το Π Σ Θερμοπύλαι

ΥΓ.: Λόγω διακοπών θα γράφω πολύ σπάνια... Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σε όλους.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Η (αθώα) πλάνη της ελληνικής (επίσημης) αριστεράς...

Τη στιγμή που όλες οι (υγιείς) αριστερές πολιτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο προτάσσουν τον πατριωτισμό στην Ελλάδα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: Οτιδήποτε πατριωτικό θεωρείται φασιστικό και από τα 2 δήθεν αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Στη Βενεζουέλα ο Τσάβες ορκιζόταν με τα λόγια: "Σοσιαλισμός, πατρίδα ή θάνατος!"

Στην Κολομβία η αριστερά και τα αντάρτικα κινήματα οργάνωσαν την πατριωτική ένωση (Union Patriotica).

Αυτό το "περίεργο" φαινόμενο με τον αντιπατριωτισμό των ελληνικών αριστερών κομμάτων, με αυτόν το λαικισμό, πάει πολύ! Που είναι το ΚΚΕ που πριν μερικά χρόνια δεν σταματούσε να καταγγέλει την παγκοσμιοποίηση; Σήμερα το πρόβλημα της παγκοσμιοποίησης δεν υφίσταται; Ή μήπως δε ...συμφέρει να το αναφέρουν;

Σήμερα κάποιοι του ΠΑΜΕ δηλώνουν ότι είναι προκλητικό να γίνονται παρελάσεις κοντά στα σύνορα! Ώπα ρε επαναστάτη θα σου σκιστεί το καλσόν!

Πρέπει ο κόσμος να τους φτύσει μπας και ξυπνήσουν. Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο της Οργανωτικής Επιτροπής Πατριωτικής Αριστεράς. Μερικά αποσπάσματα:

"Οι εμπρησμοί του φετινού καλοκαιριού έκαψαν δάση σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα όμως πήραν διαστάσεις πραγματικού ολοκαυτώματος. Η σχεδιασμένη επικέντρωση σε επιλεγμένους στόχους -τουριστικά θέρετρα, καλλιέργειες, κτηνοτροφία, ηλεκτροπαραγωγή, ανθρώπινες ζωές, παραπέμπει στην κατεύθυνση ισχυρής και παράφρονος ξένης δύναμης, η οποία έχει καταληφθεί από εκδικητικό αμόκ και θέλει να προκαλέσει ολοκληρωτική οικονομική και οικολογική καταστροφή της χώρας και να γονατίσει το μαχητικό πνεύμα του λαού της."

"Πιο δεξιά απ' την Δεξιά κινείται η επίσημη Αριστερά, σέρνοντας ξοπίσω της και τις εξωκοινοβουλευτικές ομάδες. Απ' την ίδια την λογική του εκφυλισμού της έχει εξελιχθεί από υπηρέτης των αφεντικών, σε υπηρέτη του αφεντικού των αφεντικών. Αντί να καταγγείλει αυτή όσα δεν τολμά ο Καραμανλής, ζητάει να μπει τέλος στους «υπαινιγμούς»! Ενώπιον της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας νίπτει τας χείρας της. Μηρυκάζει παραμύθια που συγκαλύπτουν τους ένοχους. Αποδίδει τον πύρινο όλεθρο σε «συνομωσία καταπατητών» ενώ χαρακτηρίζει ... «συνομωσιολόγους»(!) όσους καταγγέλλουν (έστω και πλαγίως) ότι πίσω απ' την πύρινη συμφορά βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τους εμπρησμούς (όπως άλλωστε την πλαστή τρομοκρατία) ως μέσο εκβιασμού και πολιτικής χειραγώγησης."

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ενώ συνεχίζεται το πύρινο μακελειό, οργιάζουν πάνω στα αποκαΐδια και τα φέρετρα τα παρασκηνιακά παζαρέματα. Και τα χειροτέρα ίσως έπονται!"

Απορώ πως είναι δυνατόν τα γελοία κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνουν στη βουλή και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις όπως η Οργανωτική Επιτροπή Πατριωτικής Αριστεράς να βρίσκονται εκτός Βουλής. Αν και δε συμφωνώ ιδεολογικά ακριβώς με τον χώρο αυτό, όταν οι προθέσεις του πολιτικού είναι υγιής, πολύ λίγο ρόλο παίζει το Αριστερά-Δεξιά-Κέντρο. Φτύστε τους ομαδικά επιτέλους όλους αυτούς της Βουλής, και ψηφίστε πολιτικούς με υγιή κίνητρα μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο.

Όλο το πολύ καλό άρθρο είναι εδώ.

Αντί να μας μιλάει για τους απάτριδες της τέχνης ας μας μιλήσει για τους απάτριδες της τσέπης...

...η Ξένια Κουναλάκη! Ως γνωστόν είναι κόρη του Πέτρου Κουναλάκη. Φαίνεται ότι αυτός το παραμύθι της το έμαθε καλά...

Πριν από όλα όμως δεν πρέπει να μας εξηγήσει τι σχέση είχε ο πατέρας της με την "κακόφημη" και "περίεργη" Σαηεντολογία; Όπως φαίνεται από το έγγραφο της Σαηεντολογίας που κατασχέθηκε από την αστυνομία (φωτό), και το οποίο περιγράφει τους φίλους και τους εχθρούς (!) της Σαηεντολογίας, ο Πέτρος Κουναλάκης περιγράφεται ανάμεσα στους φίλους της...

Μάλιστα γράφεται ότι όλες οι επαφές με τους Σαηεντολόγους έγιναν μέσω του Τρίμη! Ο Τρίμης είναι μέλος της ομάδας του Ιού της Ελευθεροτυπίας, με γνωστή ανθελληνική προπαγανδιστική δράση. Τι σχέση έχει λοιπόν ο Κουναλάκης με τον "Ιό" Τρίμη (κοπλιμέντο) και την Σαηεντολογία;

Είναι πολλά τα λεφτά ...Ξένια;

Επί της ουσίας πάντως προσπαθεί να μας παραπλανήσει λέγοντας ότι «Ο πατριωτισμός χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μία ψευδαίσθηση κοινού συμφέροντος, που υποτίθεται ότι έχουν όλοι οι κάτοικοι μιας χώρας». Ο πατριωτισμός είναι "η ανιδιοτελής αγάπη για την πατρίδα, η φιλοπατρία". Η τρομοκρατία είναι αυτή που χρησιμοποιείται σαν μέσο χειραγώγησης των λαών, και στο όνομα της οποίας γίνονται οι πόλεμοι, όχι ο πατριωτισμός!

Τέλος σε ένα άρθρο της με τίτλο "Είναι ισότιμος συνομιλητής η Ακροδεξιά;" (τι δημοκρατία Θεε μου...), μας πείθει για τις δημοκρατικές της πεποιθήσεις υπερασπιζόμενοι τους εβραίους που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη με τους πολέμους τους μαζί με την Αμερική, επικαλούμενη το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, γνωστό και αυτό για τις πρακτορικές δράσεις του...

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. Είμαι ρατσιστής; Από που και ως που; Αυτοί που δε γουστάρουν όλους τους λαούς του πλανήτη εκτός από τον εαυτό τους τι είναι; Αυτοί που πιστεύουν σε μια θρησκεία που λέει ότι "κάθε γυναίκα μη εβραία είναι πόρνη" (!) και άλλα τέτοια ωραία τι είναι; Στο κάτω κάτω δε θα με υποχρεώσει κανένας να συμπαθώ κανέναν! ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ.: Δείτε τη γνώμη της Ξένιας για τα blogs. Μάλλον τη ...μετάφραση της γνώμης της Sarah Boxer, για να καταλάβετε τι είδους δημοσιογραφία κάνει η ...κα Ξένια!

Πηγή: unchain.gr

*Σημείωση: Ως "L." αναφέρεται στο έγγραφο ο πατήρ Αντώνιος Αλεβιζάτος

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Ελεύθερη αγορά + Κτηματολόγιο = Τα λεφτά στους δικούς μας;

Σήμερα έτυχε να δω τη διαφήμιση του κτηματολογίου στην τηλεόραση!

Μα από τα λίγα οικονομικά που έχω μάθει στη ζωή μου, ο καπιταλισμός στοχεύει στη μεγιστοποίηση του κέρδους.

Το κτηματολόγιο όμως έχει στάνταρ "πελάτες". Όλους τους κατόχους ακινήτων. Είτε υπάρχει η διαφήμιση αυτή είτε όχι, ακριβώς ο ίδιος αριθμός πολιτών θα αναγκαστούν να πληρώσουν για το κτηματολόγιο. Άρα ποιο είναι το ανταποδοτικό όφελος της διαφήμισης, που σίγουρα κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο;

Μήπως είναι τίποτα ...ηλεκτρικές συσκευές;

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Παιδιά 3 ετών θα καταγγέλονται ως "ρατσιστές"

"Λοιπόν, το άρθρο με δυο λόγια λέει ότι στην Αγγλία προωθείται η εφαρμογή των κάτωθι μέτρων, για την καταπολέμηση του «ρατσισμού»:

-- Η Γκεστάπο των «προοδευτικών» θα συλλαμβάνει ακόμη και τρίχρονα παιδιά για «ρατσισμό»! Η Γκεστάπο θα παρακολουθεί ακόμη και τα μωρά, διότι «και αυτά μπορούν να αναγνωρίσουν έναν διαφορετικό άνθρωπο»!"

Η συνέχεια εδώ.

Σχόλιο: Είναι η πολιτική της Νέας Τάξης, του στραπατσαρίσματος των πολιτισμών. Είναι επίσης συνέχεια της απόφασης ελληνικού δικαστηρίου που έκρινε ένοχους δημοσιογράφους επειδή έγραψαν άρθρο-ρεπορτάζ που παρουσίαζε τους αθίγγανους να κλέβουν υλικά από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ και να το πουλάνε! Από που και ως που ρατσισμός; Δηλαδή αν έγραφε ότι Έλληνες κλέβουν τα υλικά και τα πουλάνε θα ήταν ρατσισμός κατά των Ελλήνων; Πόσο θέλουν ακόμα για να μας τρελάνουν; Που ήταν το ψέμα; Στο ότι ήταν αθίγγανοι ή γύφτοι όπως συνηθίζει ο λαός να τους αποκαλεί, ή ότι κλέβουν τα υλικά;

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό γύφτος δείτε τι γράφουν ένα αγγλικό (wictionary) και ένα ελληνικό λεξικό (έβαλα και screenshots)

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Το STAR Channel της πολιτικής...

Όταν σε ενοχλεί να μπαίνουν ανεγξέλεγκτα τα ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα, αλλά δε σε ενοχλεί να μπαίνουν ανεγξέλεγκτα οι μετανάστες, είσαι υποκριτής! Πρέπει να υπάρχει έλεγχος και στα δύο!

Όταν σε ενοχλεί η ακροδεξιά της Ελλάδας, αλλά είσαι ο καλύτερος φίλος της ακροδεξιάς των γειτονικών κρατών, είσαι υποκριτής!

Όταν καταδικάζεις τις επιθέσεις που δέχεσαι, αλλά όχι αυτές που κάνεις (όχι εσύ αλλά οι υποστηρικτές σου) είσαι υποκριτής!

Όταν μάχεσαι (δήθεν) κατά του ρατσισμού, και δεν έχεις καταδικάσει ρατσιστικές ενέργειες κατά των Ελλήνων, είσαι υποκριτής!

Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να υποστηρίζεις τα δικαιώματα των αλλοδαπών, και αυτά των ίδιων των Ελλήνων να τα έχεις γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. Αν η Χρυσή Αυγή επιτεθεί σε Αλβανούς που έχουν κάνει τατουάζ την αλβανική σημαία θα μιλήσουν για φασισμό (και θα έχουν δίκιο). Που διαφέρουν αυτοί από τη χρυσή αυγή; Και αναφέρομαι στην "επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 22χρονος στρατιώτης, κατά τη διάρκεια συναυλίας, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης επειδή είχε τατουάζ με την Ελληνική σημαία", όπως γράφει το troktiko.blogspot.com.

Και μετά από όλα αυτά ακολουθεί η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το STAR της ελληνικής πολιτικής. Αρχικά βουλευτής του καταθέτει ερώτηση στη βουλή για τα μικρόβια στα spa, για να ξέρουν οι αριστεροί σε ποια spa μπορούν να πάνε άφοβα! Στη συνέχεια, η εφημερίδα Αυγή αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου, αναλύει το "Sex and the City" για τους "αριστερούς" που τη διαβάζουν. Και τέλος ο "αντικαπιταλιστής" Ψαριανός υπογράφει συμβόλαιο με το σύμβολο του καπιταλισμού (Γιάννα Αγγελοπούλου).

Όταν ο Έλληνας πολίτης είδε ένα νέο πρόσωπο (Τσίπρα) πίστεψε ότι ίσως κάτι μπορούσε να αλλάξει. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ εκτινάχτηκε στο 18%!!! Οι ελπίδες όμως αποδείχτηκαν φρούδες, ο κόσμος κατάλαβε ότι ο Τσίπρας ήταν η Λαμπίρη της πολιτικής, και σιγά σιγά το ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει ξανά να απολαμβάνει μονοψήφια νούμερα για να καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν είναι βλάκες (αν και αμφιβάλλω ότι απευθύνεται σε Έλληνες...).

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Έχουμε όντως δημοκρατία;

Δημοκρατία σημαίνει να μπορεί κάποιος να έχει φασιστικές απόψεις - όχι βεβαίως να προσπαθήσει να τις επιβάλλει βιαίως.

Δημοκρατία είναι να μπορεί κάποιος να έχει αντιεξουσιαστικές απόψεις - ομοίως όχι να προσπαθήσει να τις επιβάλλει.

Δημοκρατία είναι να επικρατεί η πλειοψηφία. Δεν μπορεί μια δημοκρατία να φοβάται την πλειοψηφία.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι είναι ότι αν οι έχοντες φασιστικές απόψεις ήταν η πλειοψηφία, θα έπρεπε να έχουμε χούντα.

Επίσης αν η πλειοψηφία είχε αντιεξουσιαστικές απόψεις θα έπρεπε να έχουμε αναρχία - χάος θα έλεγα καλύτερα, υπάρχει σημαντική διαφορά.

Ευτυχώς για μένα, η πλειοψηφία έχει δημοκρατικές απόψεις...